2777
2789
عنوان

بنظرتون یه دختر قلیون داشته باشه تو خونه بده؟🤦🏻‍♀️🫣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 34 پست

طعم داره یا باید زحمت بکشی چاقش کنی😁 میخوای چه طعمی بزنی یا چه طعمی هست

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا منم دارم چه اشکالی داره خودتو محدود نکن خلاصه باید با یچی دلمونو خوش کنیم دگ

هی اره🫠

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

اگر طعم نداره و عادت نداری آدامس دارچین وشاتوت بستنی سبکه من با دوسیب فشارم میزنه بالا هرکجا که باشم باید لنگامو بدم بالا و چای نبات بخورم یسری با شوهرم رفتیم همدان مسافرت رفتیم سمت گنجنامه اونطرفاش شباش که قلیون میدن با شوهرم کل انداختم گفت سبک بگیریم توام اذیت نشی گفتم کی من اذیت بشم دوسیب البالو بگیریم میخوام ببینم چیه گفت بخدا چپ میکنیا گفتم تو چکار داری بگیر بخدا پک پنجم دراز کشیدم همونجا بعد یه اکیپ دوستانه اومدن روبرومون نشستن و داشتم زیرچشمی نگاشون میکردم دیدم یهو وسایلشونو جمع کردن چسبیدن بهم انگار از چیزی ترسیدن بعد به من نگا میکردن میخندین گفتم چیشده شمام ترسیدید گفت یه موش از زیر پاهات اومد رفت پشت ما انچنان پریدم از جام انگار بهم برق وصل کردن قشنگ هرچی زده بودم پرید میزون شدم😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
نظر شخصی من اینه ک قلیون بشدت چیپ و بی کلاسه و خیلی زشته ی خانوم بره سمتش ... درسته دخانیات همشون بد ...

معیار ادم ها برای با کلاس بودن فرق‌ داره اینو اصلا نمیشه گذاشت چیپ 

چون دخانیات اگه حساب کنی کلا چه قلیون چه سیگار چه ویپ خیلی خفن دیده میشه

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

والا بلد نیستم عشقم قراره بزنم گوگل یاد بگیرم

تنباکو لاو گرفتم😁

طعم دار اینا چیه ؟

اها نه نو خریدم طعم نداره

اگر طعم نداره و عادت نداری آدامس دارچین وشاتوت بستنی سبکه من با دوسیب فشارم میزنه بالا هرکجا که باشم ...

عزیزدلمممم😂😂😂😂😂❤️❤️❤️

نه تازه خریدم میخوام فقط لاو بزنم

والا بلد نیستم عشقم قراره بزنم گوگل یاد بگیرم تنباکو لاو گرفتم😁 طعم دار اینا چیه ؟

طعم دار یعنی دست دوم مثلا یکی ۷.۸ساله داره میکشه ازش بخری اون ارزش داره گرونم هست الان دگ مزه چوب میده باید پاره شی سردرد بگیری تا بعد چنوسال خوش طعم بشه تنباکو لاو نمیدونم چیه ما نخل میگیریم

منم میکشم ولی خانوادم نمیدونن  سیگار توتفرنگی هم خیلی دوس دارم  ولی جدا ربطی نداره  ...

نه زیاد نمیکشم 

هر از گاهی

سیگار توت فرنگی تا حالا نکشیدم🫠 سیگار تلخ خوبه

طعم دار یعنی دست دوم مثلا یکی ۷.۸ساله داره میکشه ازش بخری اون ارزش داره گرونم هست الان دگ مزه چوب می ...

اها چه باحال نمیدونستم

نه از این کوچیکا گرفتم حتی دسته پلاستیکی 

2810