2777
2789
عنوان

فشار به واژن و تیرکشیدن واژن بعد از سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 25199 بازدید | 36 پست
خب چرا سرکلاژ نمیکنه؟بعدشم باید استراحت مطلق کنه

تو اولی ک مشخص نشد حالش خوب بود استراحت مطلقم نبود کیسه ابش ترکید دومی هفت هفته سقط کرد سومی هشت هفته سقط شد چهارمی دکتر قرص تحریک تخمک داد  از شانسش سه قلو شد استراحت مطلق مطلق کرد سرکلاژم کرد بازم نموند 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ای خدا.انشالله فقط خدا کمکش کنه بزودی یک نی نی سالم بیاره

الان پنجمی بارداره ۲۴ هفتشه خدا کمک همتون کنه کمک خواهرمم کنه نتیجه این همه سختیو ببینی این یکی هم سرکلاژ کرده هم پساری گذاشته استراحت مطلقم هست

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم ۷ روز پیش سرکلاژ کردم.از دیروز و امروز یکی دو بار احساس میکنم ترشح ابکی بدون بو دارم.یعنی نشت کی ...

ان شالله ک جواب زحمتاتو ببینی ...ببین منم تو بارداریم ترشح سفید ابکی داشتم مثل شیر ولی رقیق تر تا اخر بارداریم داشتم الان خواهرمم داره اکثرا دوستامم داشتن هممونم فک میکردیم کیسه اب تو تاپیکام بری میبینی منم چقد از کیسه اب میترسیدم هی سوال میکردم همش فک میکردم کیسه ابه شلوارم همش خیس میشد چن بارم بخاطر همین ترشح بیمارستان رفتم اول اینکه کیسه اب پاره بشه جوری میریزه ک خودت متوجه میشی ...بعد اینکه نشتیم داشته باشه تو بیمارستان بهم گفتن اگ شک داشتم ک نشتی راه برم سرفه کنم پد بزارم اگ خیس شد کیسه اب گفتن اب باید از کشاله ران بریزه 

خدایی نکرده شک کردی راه برو سرفه کن ی دسمالم بزار ببین خیس میشه

ان شالله ک جواب زحمتاتو ببینی ...ببین منم تو بارداریم ترشح سفید ابکی داشتم مثل شیر ولی رقیق تر تا اخ ...

با سرفه نمیاد.همینجوری دراز کشیدم یک کم ترشح میاد که مثل اب رقیقه.اصلا رنگ شیری نیست.همون رنگ اب هست

الان پنجمی بارداره ۲۴ هفتشه خدا کمک همتون کنه کمک خواهرمم کنه نتیجه این همه سختیو ببینی این یکی هم س ...

براش دعا میکنم انشالله که خدا کمکش کنه.خدا خیلی بزرگه اصلا ناراحت نباشه😗

2804
با سرفه نمیاد.همینجوری دراز کشیدم یک کم ترشح میاد که مثل اب رقیقه.اصلا رنگ شیری نیست.همون رنگ اب هست

رنگش وقتی ب لباس زیر میگیره مثل اب میشه من همش ایینه دستم بود تو دستشویی نگا میکردم سفید ب لباس زیر میگیره رنگ اب میشه نگران نباش استراحتوکن سعی کن زیر با سنت  بالش بزاری پایین تنت بالا تر از بالاتنت باشه ک نی نی بالا بره ب دهانه رحمت فشار نیاد دکترم تو این موزد خیلی تاکید میکرد

براش دعا میکنم انشالله که خدا کمکش کنه.خدا خیلی بزرگه اصلا ناراحت نباشه😗

فدات عزیزم  صد در صد با دعاها شما عزیزان نتیجه زحمتشو میبینه ....ان شالله شمام بارداری موفقی داشته باشید

سلام من ي بار تو هفته ٢١ زائمان زود رس داشتم

الان باردارم و هفته ١٨ هستم تو هفته ١٤ سركلاژ كردم هيليم استراحت نكردم الانم اسباب كسي دارم خودم مجبورم يسري كارارو بكنم

امروز از صبح رحمم خيلي تير ميكشه نگرانم خيلي زياد 

يكي بياد منو راهنمايي كنه ممنون

2805
سلام.منم هفته 21 زایمان زودرس داشتم  میشه بگی چه اقداماتی کردی و چه آزمایشایی انجام دادی؟من خی ...

منم هفته 22 زایمان زودرس داشتم شما کاری کردین بعدش ؟

به نتیجهای رسیدین؟

ممنون میشم کمکم کنید من خیلی نگرانم

سلام من ي بار تو هفته ٢١ زائمان زود رس داشتم الان باردارم و هفته ١٨ هستم تو هفته ١٤ سركلاژ كردم هيل ...

منم هفته 22 زایمان زودرس داشتم شما زایمان کردین الان؟

دکترتون کی بود؟

ممنون میشم کمکم کنید من خیلی نگرانم

2801