من دو بار سابقه زایمان زودرس در 26 هفته رو داشتم
الان باردارم و 21 هستم، بعضئ وقتا یه فشاری تو لگن و واژنم حس می کنم و واژنم تیر میکشه
انگار بخیه های سرکلاژو حس می کنم
در ضمن هر روز 3تا قرص ایزوپرین میخورم
کسی هست که همچین تجربه ای داشته؟
به نظرتون چیکار کنم؟ همش در حال استراحت هستم
تو اولی ک مشخص نشد حالش خوب بود استراحت مطلقم نبود کیسه ابش ترکید دومی هفت هفته سقط کرد سومی هشت هفته سقط شد چهارمی دکتر قرص تحریک تخمک داد از شانسش سه قلو شد استراحت مطلق مطلق کرد سرکلاژم کرد بازم نموند
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ای خدا.انشالله فقط خدا کمکش کنه بزودی یک نی نی سالم بیاره
الان پنجمی بارداره ۲۴ هفتشه خدا کمک همتون کنه کمک خواهرمم کنه نتیجه این همه سختیو ببینی این یکی هم سرکلاژ کرده هم پساری گذاشته استراحت مطلقم هست
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم ۷ روز پیش سرکلاژ کردم.از دیروز و امروز یکی دو بار احساس میکنم ترشح ابکی بدون بو دارم.یعنی نشت کی ...
ان شالله ک جواب زحمتاتو ببینی ...ببین منم تو بارداریم ترشح سفید ابکی داشتم مثل شیر ولی رقیق تر تا اخر بارداریم داشتم الان خواهرمم داره اکثرا دوستامم داشتن هممونم فک میکردیم کیسه اب تو تاپیکام بری میبینی منم چقد از کیسه اب میترسیدم هی سوال میکردم همش فک میکردم کیسه ابه شلوارم همش خیس میشد چن بارم بخاطر همین ترشح بیمارستان رفتم اول اینکه کیسه اب پاره بشه جوری میریزه ک خودت متوجه میشی ...بعد اینکه نشتیم داشته باشه تو بیمارستان بهم گفتن اگ شک داشتم ک نشتی راه برم سرفه کنم پد بزارم اگ خیس شد کیسه اب گفتن اب باید از کشاله ران بریزه
با سرفه نمیاد.همینجوری دراز کشیدم یک کم ترشح میاد که مثل اب رقیقه.اصلا رنگ شیری نیست.همون رنگ اب هست
رنگش وقتی ب لباس زیر میگیره مثل اب میشه من همش ایینه دستم بود تو دستشویی نگا میکردم سفید ب لباس زیر میگیره رنگ اب میشه نگران نباش استراحتوکن سعی کن زیر با سنت بالش بزاری پایین تنت بالا تر از بالاتنت باشه ک نی نی بالا بره ب دهانه رحمت فشار نیاد دکترم تو این موزد خیلی تاکید میکرد
فدات عزیزم صد در صد با دعاها شما عزیزان نتیجه زحمتشو میبینه ....ان شالله شمام بارداری موفقی داشته باشید