2777
2789
عنوان

دوست پیدا کردن تو یه شهر دیگه

69 بازدید | 9 پست

نمیدونم ولی من کرمانی ام دوست دارم یه دوست توی یه شهر دیگه پیدا کنم من برم شهرشون اون بیاد شهر ما چی میشه به نظرتون خواسته غیر معقولی هستش شوهرم بنگاه ماشین دارم یه پسر دارم خودمم دانشجو هستم رشته مشاوره روان شناسی 

ینی انقد راحت میتونی بری یه شهر دیگ و بیای؟ انقدم راحت نیس دوست مجازی خیلی وابستگی داره من دوتا دوست مجازی دارم ۴ ساله دوستیم یه بار همو دیدیم خیلی وابستگی داره عزیزم بعضی وقتا خسته میشی از دوری با دوس پسرمم مجازی اشنا شدم با اونم چهار ساله ت رابطم دوسش دارم ب معنای واقعی ت این چهار سال دو بار دیدمش خیلی سخته 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی انقد راحت میتونی بری یه شهر دیگ و بیای؟ انقدم راحت نیس دوست مجازی خیلی وابستگی داره من دوتا دوست ...

دوست پسر چیه بابا متاهلم منظورم رفت وآمد خانوادگی گل من اونجوری که اصلا نمیپسندم

دوست پسر چیه بابا متاهلم منظورم رفت وآمد خانوادگی گل من اونجوری که اصلا نمیپسندم

میدونم عزیزم دارم خودمو میگم ولی مجازی بنطرم نمیسه ب کسی اعتماد کرد ک بخای خانوادگی بری

چرت دلیلش میگی

چون الان دیگ ادم درست حسابی نیس همه دخترا ب جای پسر میان ت مجازی پسرام ب جای دختر چون ت رفیقام دیدم این چیزارو دوستم مثلا قرار گذاشته بود با ی دختره بره بیرون رفته بود دیده بود یارو پسره اصن نمیشه اعتماد کرد