2777
2789

شوهرم به گفته ی خودش توی ۳ ۴ ماه اخیر ۴ بسته متادون ۲۰ مصرف کرده .گاهی یروز درمیون نصفه گاهی کامل (برای درد پاش)

این میزان اعتیاد اوره بنظرتون؟الان ۳ روزه نخورده امشب با حال خراب اومده خونه مثل علایم انفلوانزا میگه سرما خوردم.بدن درد و سردرد و تب و لرز ....حالا من نمیدونم از عوارض نخوردن قرصه یا واقعا سرما خورده ..

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤

میدونم تا روزی یدونه دوز ۵ رو میشه راحت ترک کرد ولی بیشتر بشه نه آره خیلی قرص قوی و اعتیاد آوریه مثلا معتادا یدونه ۴۰ رو نصف میکنن یا چهار قسمت میکنن میخورن خیلیم کوچولویه حالا ببین چیه دیگه زیادم بخوری راحت رفتی اون دنیا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم تا روزی یدونه دوز ۵ رو میشه راحت ترک کرد ولی بیشتر بشه نه آره خیلی قرص قوی و اعتیاد آوریه مثل ...

الان باید چیکار کنه بنظرتون ؟بگم دوز ۵ بخره اونو مصرف کنه؟

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤
عوارض نخوردن قرص هست تازه روز چهارم به بد بدتر میشه سعی کنید ترک کنه که واقعا از بدترین اعتیادهاست

بنظرت چیکار کنه .دوزشو بیاره پایین؟الان یهو میشه ترک کرد .والا با حال الانش سرکار نمی تونه بره

الان باید چیکار کنه بنظرتون ؟بگم دوز ۵ بخره اونو مصرف کنه؟

نه بگو بیشتر از روزی ۵ نخوره وگرنه دیگه نمیشه ترک کرد بگو کمتر بخوره رفته رفته ترک کنه کلا من شنیدم اگه بیشتر از روزی ۵ نباشه میرن کمپ ترک اعتیاد چهار پنج روز میمونن بدنشون سم زدایی میشه میان ولی بالای این دوز اگه باشه خود موسسات ترک اعتیادم میگن نمیشه فایده نداره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سلام عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم شما اسم دختر اولتون ترنم بود اسم دومیو چی انتخاب کردین؟

عزیزم پیامتونو تازه دیدم .تیارا