2777
2789
عنوان

معجون گلو درد و سرفه ☕️🫖🧉🍯🍎🍏

5917 بازدید | 11 پست

به ازای یدونه سیب یه لیوان آب بریزد داخل قابلمه سیب رو چهار قاچ کنید و بهش چوب دارچین اضافه کنید و رو حرارت ملایم بزارید سیب قشنگ نرم بشه وقتی پخت تو همون آبش له کنید و شبا قبل خواب بخورید 

برای پاک سازی کبد و گوارش و سیستم ایمنی بدن خیلی مفیده 

امیدوارم براتون مفید باشه 

الهی که همیشه سلامت باشید🌻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه 

اگه خوب بشم دعات میکنم ، واقعا خسته شدیم شبا سنفونی سرفه تو خونمونه، حالم بد شد از سرفه و سر و صداش موقع خواب

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اگه خوب بشم دعات میکنم ، واقعا خسته شدیم شبا سنفونی سرفه تو خونمونه، حالم بد شد از سرفه و سر و صداش ...

انشاءالله که جواب بگیرید حتما رعایت کنید که غذای چرب  وروغنی سرفه رو خیلی شدید میکنه

انشاءالله که جواب بگیرید حتما رعایت کنید که غذای چرب  وروغنی سرفه رو خیلی شدید میکنه

دو‌هفته فقط آبپز داریم میخوریم ولی سرفه اذیتم می‌کنه.

حالا این روشو امشب امتحان کیکنم

حتما باید دارچین توش باشه? دارچین هم گرمیه گلو رو بدتر نکنه.چون من نشاسته میخوردم چون سردیه خیلی رو التهاب گلوم تاثیر داره و همینجوری سیب میخورم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
اگه خوب بشم دعات میکنم ، واقعا خسته شدیم شبا سنفونی سرفه تو خونمونه، حالم بد شد از سرفه و سر و صداش ...

لعاب به دونه میخوری? ما میخوریم خیلی تاثیر داره.گلو و سینه رو نرم میکنه و سرفه خشک رو درمان

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
لعاب به دونه میخوری? ما میخوریم خیلی تاثیر داره.گلو و سینه رو نرم میکنه و سرفه خشک رو درمان

نه عزیزم امتحان نکردم، ممنون