2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پسرم رو میزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 108 پست
ببین این  بچه با جایزه با تشویق اصلا درست نمیشه ،این بچه ذاتش خرابه و بدجنسهه ذات ادما واقعا م ...

اره پیشنهاد خوبیه..

یکی از اقوام ما بچه اش بیش فعال بود..اومده بود خونه مامانم دزدی کرده بود..ما هم زنگ زدیم بهش و من گفتم اره دزد سکه ها رو برده و پلیس اومده گفته باید از همه اعضای خاندانتون انگشت نگاری کنیم..فردا صبح می یان..اونم ترسید و سکه ها رو پس داد و به مامانم گفت که کار اون بوده‌..حتی می تونید یه یه نفر  با بیسیم بیاد دم در بگه اومدم دختره رو ببرم زندان..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تشر و چشم غره ی شدید به دخترش برو 

گاهی هم چون زیاد نکرار میشه از بچه ات بخواه همون جوری بزنتش با نظارت خودش مثلا اگر زد تو سر بچه، وایسونش بگو بچه منم باید بزن تو سرت 

چند بار که خواهرت ببینه پا کاری،    خودش بچه را ادب می کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نمیدونم چی بگم ، از بیست روزگی میزد پسرتون و الان دربارش تاپیک میزنی؟ 

میخواستی واکنشی نشون بدی تا الان میدادی...

حداقلش اینه که رک و راست جلوی دختر خواهرت بگو دیگه نمی‌آیم خونتون به این دلیل ، و واقعا هم دربارش با خواهرت صحبت کن و بگو تا اوضاع اینه صحیح نیست بیام ، شاید اصلا اون بچه دوست نداره برین خونشون برا همین اینطوری میکنه

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
نه خشونت می‌فهمه نه تشویق و... خواهرم هم فیلمش رو گرفت که داشت بچمو میزد گفت به مشاورت نشون میدم جی ...

خواهرت باید تهدیدش رو عملی میکرد و به جیغ جیغای بچه اهمیتی نمیداد و به مشاوره نشون میداد فیلم و عواقب کارشم دخترش  میدید،،

مشکل اینه که اون بچه فهمیده با جیغ جیغغ میتونه خواسته اش رو به کرسی برسونه و بقیه در مقابل خواسته هاش کوتاه میاین و برای همین اینجور میکنهه 

وقتی شروع کرد به جیغ جیغ ،،خواهرت ببرتش بندازتش توی یه اتاق در رو قفل کنه  و بگه وقتی جیغات تموم شد  صدام کن در رو باز کنم و بعدم بیا معذرت خواهی کن 

اصلا هم کوتاه نیاید حتی شده یه ساعت بمونه اونجا و جیغ ب نهه براتون مهم نباشههه،،

من یه سریال اموزشی تربیتی بچه میدیم که خانمه  مشاور بود،،میرفت به مادر و پدرا مشاوره برخورد با همچین بچه هایی رو میداد 

و خیلییی تاکید داشت که اصلااا در مقابل داد و فریاد بچه هاتون کوتاه نیاید و اصلا دل نسوزونید و حتماا تنبیهی که در نظر گرفتید رو انجام بدید

میگفت وقتی جیغ میزنه یا بچه حمله میکنه بهتون که بزنهه  ،بدون هیچ عصبانیتی فقط بهش تذکر بدید که این کارت اشتباهه و بعدم به اتاقش ببرید و بهش بگید اینجا میمونی و به کار بدی که کردی فکر میکنی و وقنی معذرت خواستی میای بیرون 

بچه ها اول مقاومت میکردن اما وقنی میدیدن داد و فریادشون تاثیری نداره ،تسلیم میشدن و معذرت میخواستن و کم کم رفتارشون درست میشد

مگه شما میری خونه خواهرت؟ مرگ یه بار شیون یکبار  بزنش وبترسونش اگرم ناراحت شدن مامان‌باباش بگ ...

خوش نزنه عواقب خوبی نداره، باید جفتشونو وایسونه خود بچه اونو بزنه 

زدی ضربتی، ضربتی نوش کن 

خودت کمتر بروخونه مادرت.به خواهرتو بگواون وقتایی که شمامیای نیاد خونه مادرت وبجه شو نیاره.من بچه برادرشوهرم اینطور وحشی بود تا یک سال همینکاروکردیم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

فقط با خودت بگو این نیز بگذردخاطرت جمع این روزا هم تموم میشه و بچه ها بزرگ میشن و فقط خاطرات بچگی براشون میمونه ما یه مثال داریم که میگه بچه به بازی بزرگترها به قاضی 

زیاد فکرتو درگیر نکن این اتفاق هر سال چند روز بیشتر نیست اونم زمانهایی اتفاق نیفته که شما میایی دیدن اقوامت پس نگرانی ندارم تا سال آینده که از بیایی دیدن اقوام تمام این زدن ها یادشون میره

من الان چندساله که با بچه ها هستم و رفتار هاشون و میبینم برا همین میگم گلم حسادت کردن بچه ها به هم د ...

این بچه مشکلش فقط با پسر خاله اش نییت که بگیم از سر حسادته 

میگه بچه  کلا دروغگوهه ،همیشه در حال جیغ زدنه

میگه بریم پوست فلانی رو با چاقو بکنیم و با نمک بخوریم و....

اینا ربطی به حسادت داذه ایا؟؟؟

این بچه غیرنرماله  کارا و حرفاش باید درمان بشه