کف رو نگیر
گجه رو له میکنی اول بهش نمک نزن.بزار یه روز بمونه حسابی نرم بشه
صاف که کردی دونه هاش قاطی نشه
بهتره خودت آب کنی.وقتی دستگاه میدی خوب نمیشه
آب رو بریز تو قابلمه بزار به جوش بیاد
اخرای کار که دیگه ری داره به تفت میاد اصطلاحا
نمک بزن بزار حسابی تفت بیاد شل برداری کپک میزنه
به ازای 50 کیلو 1 لیوان و نیم نمک
بازم بچش
بعد که درست شد از ظرف خالی کن بریز تو یه لگن
یه سله بزار روش بزار یکی دو روز تو آفتاب بمونه تا اگه آب بندازه خودش خشک بشه