2777
2789

من اسم دخترمو الناز گذاشتم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اسی حرص نخور کاری که دلت میخواد بکن فقط 

واسه یکی یدونت هر اسمی دوس داری بزار قدمش خیر باشه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جون دلم نهال جون رو به جای من بوس کن دلم براش ضعف کرد🥺😘❤ مهم اینه که اسم قشنگ و بامسمایی گذاش ...

مرسی گلم ... ان شاله خودت و خانوادت سلامت باشین همیشه

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
والا دیگه نمیشه دو کلام حرف زد همه چی میشه دخالت در امور شخصی ،،،بریم فقط در مورد اب هوا و زمان واری ...

همونم دخالت محسوب میشه 

از فرداش تاپیک میزنن به تو چه تو شهر ما بارون اومده یا نه

عزیزان پریا و نجلا زشت نیست اصلا

اتفاقا خیلی هم قشنگن چرا اسم بقیه رو میکوبید

فضولی و دخالت اشتباه و زشت و چیپه 

نه اسم ! که سلیقه ایه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
تو چرا میسوزی؟؟ 😂😂😂 نکنه خودت از همین فضولایی که تو همه چی فک و فامیل دخالت بیجا میکنی، حالا انق ...

ن عزیزم من مجردم 🙃🙃 تو بحث فک و فامیلی نیستم درسمو میخونم و میرم سرکار 

انگار این مسخره کردن ها توی تمام خانواده های ایرانی هست

خودم که بچه دار شدم یکی از فامیل خیلی ناجور اسم بچه مو مسخره کرد بعد ک خودش بچه دار شد کل فامیل اسم بچه رو مسخره کردن 🤣 طوری که من دلداریشون میدادم

خیلی زشته به ما چه هر کس هر چی خواست بزار