قطعا ننو
و قطعا بانیلای که راحتی هم تو مسافرت هم تو خونه.عرضش زیاده تا دو سالگی اسوده ای بعدم اقد خوب میمونه که میره برا بعدی.
برقی عادت میکنه بعدم بچه من کولیک داشت توش نمیخوابید.نه این نه تخت کنار مادر. علاجشون ننی هست فقط.برقی هم یا باید حدود بیس سی تومنی بگیرن یا این ارزونا بعد دوماهگی قدرت نداره
بانو.ج اینا هم عرضش کمه هم وقتی بچه توشه قابل جابجایی نیس. این برا من خیلی خوب بود.چند ساعت توش میخوابید.پامیشد شیرش میدادم باز با یکم هل میخوابید. فقط هرکار میکنی عادت پا نده. بعد یه مدت نه برات زانو میمونه نه مچ.
راجب قنداقم من نکردم. چندتا مقاله خوندم . اگر درست انجام نشه به لگن بچه اسیب میزنه و چون هنوز خوب شکل نگرفته ممکنه بدفرم شه و تو بزرگسالی با درد کمر و لگن خودشو نشون بده
راجب سیسمونی هم رامپر بهترین انتخاب برا تابستونه و زیر دکمه زیاد بردار برا زمستون زیر لباساش. باقی چیزا سیسمونی سلیقه ایه واقعا. فقط خیلی شلوغش نکن. من تخت دو منظوره،کنار مادر، نی نی لای لای گرفتم. اخرش فقط تچ ننو بود. مخصوصا که کولیکم داشت. برگردم عقب فقط ننو میگیرمو دراور تو اتاق خواب خودم. اهان راجب دراورم چون نی نی چند سال اول پیش خودم بود ست اتاقش دراور خریدم ولی گذاشتم اتاق خودم.تقریبا با وسایلمم جوره .البته اتاق خودش پله داره.منم خسته تر اون بودم روزی چندبار برم 😂 اینجور همه چی خیلی جمعوجور تره.هرکار کنی کم کم وسایلش سراز اتاق خوابتون درمیاره🤕😵