2777
2789
عنوان

مامانی عزیز گهواره برقی یا نَنو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6427 بازدید | 58 پست
اره عزیزم باید زیر سرش بلندتر باشه  نه نمیترسیدم اخه جوری بالشتو میذاشتم که نتونه غلت بزنه روش ...

با کمرش یا فقط سرش؟باشتی چیزی میذاشتی زیر سرش یا پتو میذاشتی زیر سر و کمرش پاهاش پایین پتو؟شیبش باید کم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی از اول هرجور راحت بچه رو بگیری همونجور راحت میخوابه زیاد خودتو درگیر نکن 

بعضی بچه ها بدقلق میشن،من از کولیک و رفلاکس میترسم،میترسم کنار خودم بخوابونمش چون خیلی بد میخوابم،میترسم یه شب بذارمش بغلم شیرش بدم خوابم ببره

با کمرش یا فقط سرش؟باشتی چیزی میذاشتی زیر سرش یا پتو میذاشتی زیر سر و کمرش پاهاش پایین پتو؟شیبش باید ...

کل بدنش باید به صورت یکنواخت شیب ۳۰ درجه داشته باشه تشک آنتی رفلاکس هم دارن من نخرید با رختخواب خودش شیب دار درست میکردم حتی میذاشتم رو پام هم شیبدار میخوابوندم

مهربون باشیم
بعضی بچه ها بدقلق میشن،من از کولیک و رفلاکس میترسم،میترسم کنار خودم بخوابونمش چون خیلی بد میخوابم،می ...

بچه اس بدقلقی داره اوایل تا قلقش دستت بیاد مخصوصا ک مادر اولی باشی 

اما نترس وقتی مادر میشی انگار تو خوابت هم حواست هست سریع بسدار میشی از من خوابالوتر نداریم اما مثل عقاب بودم سریع متوجه خطر میشدم  

مهربون باشیم
بچه اس بدقلقی داره اوایل تا قلقش دستت بیاد مخصوصا ک مادر اولی باشی  اما نترس وقتی مادر میشی ان ...

اره بخدا منم اینقدر خوابای عمیقی داشتم بابام میگفت وقتی میخوابی قشنگ دزد میتونه بیاد کولت کنه ببرتت بیدارم نمیشی تا صبح،ولی الان پهلو ب پهلو میخوام بشم درجا چشمام عین چی باز میشه😂

اره بخدا منم اینقدر خوابای عمیقی داشتم بابام میگفت وقتی میخوابی قشنگ دزد میتونه بیاد کولت کنه ببرتت ...

بچه ام ک میاد همینجوری میشی نگران نباش بعدش اویل انقد زود زود شیر میخواد ک ننیتونی عمیق بخوابی

مهربون باشیم
ببخشید یه سوا دیگم دارم،،میگم مگه نمیگن بچه تو ننو و این گهواره ها رفلاکسش بهتر میشه شما ک رو تخت خو ...

برا رفلاکس تشک مخصوص گرفتم که میذاشتم تو گهواره، روش سر میخورد ولی رو تخت که تشکشو میذاشتم خوب بود، من ننو نداشتم

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.

قطعا ننو

و قطعا بانیلای که راحتی هم تو مسافرت هم تو خونه.عرضش زیاده تا دو سالگی اسوده ای بعدم اقد خوب میمونه که میره برا بعدی.

برقی عادت میکنه بعدم بچه من کولیک داشت توش نمیخوابید.نه این نه تخت کنار مادر. علاجشون ننی هست فقط.برقی هم یا باید حدود بیس سی تومنی بگیرن یا این ارزونا بعد دوماهگی قدرت نداره

بانو.ج اینا هم عرضش کمه هم وقتی بچه توشه قابل جابجایی نیس. این برا من خیلی خوب بود.چند ساعت توش میخوابید.پامیشد شیرش میدادم باز با یکم هل میخوابید. فقط هرکار میکنی عادت پا نده. بعد یه مدت نه برات زانو میمونه نه مچ. 

راجب قنداقم من نکردم. چندتا مقاله خوندم . اگر درست انجام نشه به لگن بچه اسیب میزنه و چون هنوز خوب شکل نگرفته ممکنه بدفرم شه و تو بزرگسالی با درد کمر و لگن خودشو نشون بده

راجب سیسمونی هم رامپر بهترین انتخاب برا تابستونه و زیر دکمه زیاد بردار برا زمستون زیر لباساش. باقی چیزا سیسمونی سلیقه ایه واقعا. فقط خیلی شلوغش نکن. من تخت دو منظوره،کنار مادر، نی نی لای لای گرفتم. اخرش فقط تچ ننو بود. مخصوصا که کولیکم داشت. برگردم عقب فقط ننو میگیرمو دراور تو اتاق خواب خودم. اهان راجب دراورم چون نی نی چند سال اول پیش خودم بود ست اتاقش دراور خریدم ولی گذاشتم اتاق خودم.تقریبا با وسایلمم جوره .البته اتاق خودش پله داره.منم خسته تر اون بودم روزی چندبار برم 😂 اینجور همه چی خیلی جمعوجور تره.هرکار کنی کم کم وسایلش سراز اتاق خوابتون درمیاره🤕😵

عزیزم بچت به طرز باور نکردنی معتادش میشه 😀  هرجا بری باید حتما وقتی میخاد بخابه تو پتو ...

ارزو من با طرز فکرت موافق نیستم. مثلا بچه من کولیک واقعا اذیتش میکرد و تو ننو اروم میگرفت. اوایل باخودم میبردم چون خیلی راحت جمع میشد مث ننو قدیمیا نبود. الانم راحت هم رو زمین خواب میره هم گهواره. تنها چیزی که توش نمیخوابه تخت کنار مادره😂😂😂😂😂😂 فک میکنه قفسه جیغ میزنه

ممنونم از توضیحاتت عزیزم،تو تصمیم گیری خیلی بهم کمک کرد😍❤️

قربونتون کاری نکردم. گهوارشو خواستی بانیلای بگیری من به چند نفر پیشنهاد دادم و واقعا راضی بودن. هزینش خیلی کمتره شاید نصف بانو.ج درحالی که قشنگ یه سروگردن از همه مدلای بی کیفیت و چرت بازاری بالاتره. کنار مادر هم خواسی ژیک بگیر. واقعا حرف نداره. اما من هنوز به دردم نخورده😂احیانا بانو.ج خواسی بگیری من یه دونه دارم که نو هست. و اگر نیاز داری و شرایط خریدش نداری بهت میتونم بدم.

قربونتون کاری نکردم. گهوارشو خواستی بانیلای بگیری من به چند نفر پیشنهاد دادم و واقعا راضی بودن. هزین ...

من مارکارو اصلا نمیشناسم و خاستم از یه پیج بگیرم،گهوارتون چند قیمته؟میتونی عکسشو برام بذاری؟