2777
2789

انقدر بهش اصرار کردم تنها نمون خونه ، برو بیرون برو بگرد اونم پا شده رفته با دوستاش بیرون 

یه چیزی نیشش زده میگه احتمالا عقرب بوده 

چشماش باز نمیشد مثل اینکه آلرژی داشته   

میگم برو دکتر میگه بخوابم خواب میشم خیلی خوابم میاد 

حالا فکر نکنید بچه ست که انقدر بچه بازی درمیاره ها 

نزدیک ۵۰ سالشه 

🍦🌸

وای حتما بره دکتر خطرناک هستاا

تقصیر تو هم نیست بیخیال پیش میاد

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما دکتر ببرش باید پادزهر برنن

بیهوش نشه

زنگ بزن اورژانس بپرس بازم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

سم عقرب های ایران کشنده نیست وگرنه دقیقه اول خاله جان به رحمت خدا رفته بودن دور از جونشون

از پل نامردان عبور نکن بگذار آب تو را ببرد....از ترس شیر به روباه پناه نبر بگذار شیر تو را بدرد....ببر باش و دردنده اما از کنار آهویی بی پناه به آرامی گذر کن....کوروش بزرگ

سلام نگران نباشید برا عقرب زدگی اگه بیمارستان هم ببرینش نهایتش دو تا امپول ضد حساسیت یا ضدالتهاب بهش می زنن . از اینهمه گونه های عقرب فقط ده دوازده تاش خطرناکند بقیه نهایتش یه نیشی میزنن و یه سوزش و ورم مختصر و خلاص.بعد یکی دو روز خودش خوب میشه شنیدم  نیش عقرب فایده هم دارهااا  عقرب گزیدگی کم ندیدم نگران نباشین چیزیش نمیشه