2777
2789
عنوان

پایین بودن گلبول سفید در آزمایش خون

| مشاهده متن کامل بحث + 9897 بازدید | 31 پست
پایین بودن گلبول به خاطر عفونته باید پیگیری کنی و مجدد ازمایش بده حتما 

میترسم پسرم رو دوباره ببرم دکتر تازه یه ذره بهتره بریم خدای نکرده یه ویروس جدید بگیره دوباره روز از نو ، البته دکترش گفت نگران نباش ولی این موضوع واقعا من رو از زندگی انداخته مدام دارم بهش فکر میکنم چه کار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسته به نوع عفونت   گلبول سفید ممکنه بره بالا   یا بیاد پایین  میتونی دو هفته یا یک ...

من اصلا نمی دونستم موقع عفونت ممکنه گلبول سفید پایین بیاد صبر میکنم یکی دو هفته دیگه ببرم یه آزمایش تکمیلی بده متاسفانه پزشکش آزمایش مجدد براش ننوشت

یه cbc  بگو دکتر براش بنویسه  نیم سی سی  خون هم براش کافیه  تا بچت هم اذیت نشه

واقعا بچه ام خیلی اذیت شد چند دفعه آزمایش داد همسرم میگه نیازی نیست آزمایش بدیم ولی من نگرانم ، همون CBC  کافیه؟

من اصلا نمی دونستم موقع عفونت ممکنه گلبول سفید پایین بیاد صبر میکنم یکی دو هفته دیگه ببرم یه آزمایش ...

میتونی بری  یه دکتر عمومی بگی براش بنویسه 

نیاز هم نیست خود بچه رو ببری

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
تا جایی که من میدونم عفونت یا سرماخوردگی باعث بالا رفتن گلبول سفید میشن چون تو ازمایشم گلبول سفیدم ب ...

بله منم تا الان این رو میدونستم ولی جدیدا فهمیدم در اثر ویروس ممکنه پایین هم بیاد 

واقعا بچه ام خیلی اذیت شد چند دفعه آزمایش داد همسرم میگه نیازی نیست آزمایش بدیم ولی من نگرانم ، همون ...

بله گلبول سفید تو cbc  مشخص میشه 

ولی  برای عفونت esr,crp,, هم ممکنه دکتر بخواد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
برای دختر شما هم گلبولهای سفیدش کم شده بود؟

بله دختر من گلبول خونش خیلی پایین بود دکتر میگفت داروی خوراکی نداره فقط امپول سلول ساز میشه تزريق کرد که زیرجلدی هستن ولی اگه خود به خود و با تغزیه مناسب سلول ها بالا برن بهتره منم تزريق انجام ندادم به تغزیه ش رسیدم بعد از ۲ هفته نرمال شد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خداروشکر ، همون گلبولهای سفیدش پایین بود؟

بله گلبول سفید پایین بود خیلی هم پایین بود خدا رو شکر رفع شد 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
دکتر متخصص کودکان رفتم گفت نیازی نیست ولی فکر خودم ناراحته درواقع نگرانم

ببین عزیزم نمیخوام نگرانتون کنم ولی من مادرم پلاکت خونش پایین بود متاسفانه مشکل بزرگی داشت 

کمبود گلبول های سفید مشکل خیلی بزرگی نیست ولی حتما حتما پیگیر باشید 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

سلام ،،وقتی که پزشک میگه مشکلی نیست ،یعنی شما بیشتر از پزشک میدانید ،،من هم پزشکم ومیگم که نگرانی شما فقط از روی ندانستن هست ،،برای حل مشکل تغذیه و دریافت ویتامینها وعناصر وپروتئین کافی و لازم را مدنظر قرار دهید ،مخصوصا ویتامینهای ب 12 ،ب 6, ,فولیک اسید ،،آهن ،،روی وبقیه ریز مغذی ها و ویتامینها