2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه میان یه لحظه

137 بازدید | 22 پست

خانوما خونه ای که ما خریدیم کابینتاش طرحش اینی که میفرستم من بودجم نمیرسه کلش تغییر بدم برچسب دوست ندارم کابینتا پایینی یکم خرابه اونا رو میخوام تغییر بدم بنظرتون چه ام دی آفی انتخاب کن که به این طرح بیاد 

الان عکسشو میزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر میتونستی فقط درارو عوض میکردی خوب بود 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
عزیزم دریای پایینو فقط میخوام عوض کنم چون داغون شدن پولم نمیرسه همه رو تغییر بدم 

اگر میشه درای بالارو وصل کن به کابینتای پایین و درای بالارو عوض کن که بیشتر تو دید هست

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
میشه یه نمونه عکس بدی ثواب داره موندیم ما 

والا من عکس ندارم ولی کمد دیواری هام کرم نسکافه ای هست بزار ببینم میتونم عکس بندازم