2777
2789

سلام بچم ۹ ماهشهر تقریبا ۹ کیلو شاید باشه الان کمر درد گرفتم میترسم دیسک بگیرم خدای نکرده ، کسی تا حالا ز بچه ۹ ماهه کمردرد شده یا من خیلی بی جونم ؟؟

در طول روز مدت زیادی بغلش می کنی؟ 

پسر من ۱۰ماهشه اگه بی قراری کنه یا بریم بیرون بغلش میکنم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در طول روز مدت زیادی بغلش می کنی؟  پسر من ۱۰ماهشه اگه بی قراری کنه یا بریم بیرون بغلش میکنم...

نه منم مثل شما ، زیاد بغل نمیکنم که 

اما سوال من چیز دیگه بود شما هم کمر درد میشیم از بغل کردن بچه ۹ ماهه

نه منم مثل شما ، زیاد بغل نمیکنم که  اما سوال من چیز دیگه بود شما هم کمر درد میشیم از بغل کردن ...

اره عزیزم خب دیگه تقریبا ده کیلو هستن 

طبیعیه کمر درد بگیریم🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام عزیزم شبت بخیر.شرمنده مزاحمت میشم

لطف میکنی اگه میشه سوالم رو جواب بدی؟من راجب عمل برداشت رحم سرچ کردم تاپیک چند سال پیش شما رو اورد میخواستم ببینم از دکتر لیلی حظیظی راضی بودین؟به نظرتون دکتر خوبیه برای این مورد؟

استارتر قبلا تاپیک زده بودید از بچگی زمانیکه ناراحت ومضطراب می شید دچار تکرر ادرار میشین....خواستم بدونم اللن هنوز همینطور هست یا درمانش کردید.....لطفا جواب بدید خیلی مهمه برام

عاشقتم خدا
سلام عزیزم شبت بخیر.شرمنده مزاحمت میشم لطف میکنی اگه میشه سوالم رو جواب بدی؟من راجب عمل برداشت رحم ...

سلام در مورد برداشتن رحم نمی‌دونم اما من از عمل سپتوم راضی بودم البته یه دکتر بعدش رفتم که گفت سپتومم کاملا برداشته نشده حالا نمی‌دونم سپتومم خیلی پهن بوده یا دکتر نتوانسته کامل برداره 

2810