2777
2789

سلام بچم ۹ ماهشهر تقریبا ۹ کیلو شاید باشه الان کمر درد گرفتم میترسم دیسک بگیرم خدای نکرده ، کسی تا حالا ز بچه ۹ ماهه کمردرد شده یا من خیلی بی جونم ؟؟

در طول روز مدت زیادی بغلش می کنی؟ 

پسر من ۱۰ماهشه اگه بی قراری کنه یا بریم بیرون بغلش میکنم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
در طول روز مدت زیادی بغلش می کنی؟  پسر من ۱۰ماهشه اگه بی قراری کنه یا بریم بیرون بغلش میکنم...

نه منم مثل شما ، زیاد بغل نمیکنم که 

اما سوال من چیز دیگه بود شما هم کمر درد میشیم از بغل کردن بچه ۹ ماهه

نه منم مثل شما ، زیاد بغل نمیکنم که  اما سوال من چیز دیگه بود شما هم کمر درد میشیم از بغل کردن ...

اره عزیزم خب دیگه تقریبا ده کیلو هستن 

طبیعیه کمر درد بگیریم🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞

سلام عزیزم شبت بخیر.شرمنده مزاحمت میشم

لطف میکنی اگه میشه سوالم رو جواب بدی؟من راجب عمل برداشت رحم سرچ کردم تاپیک چند سال پیش شما رو اورد میخواستم ببینم از دکتر لیلی حظیظی راضی بودین؟به نظرتون دکتر خوبیه برای این مورد؟

2804

استارتر قبلا تاپیک زده بودید از بچگی زمانیکه ناراحت ومضطراب می شید دچار تکرر ادرار میشین....خواستم بدونم اللن هنوز همینطور هست یا درمانش کردید.....لطفا جواب بدید خیلی مهمه برام

عاشقتم خدا
سلام عزیزم شبت بخیر.شرمنده مزاحمت میشم لطف میکنی اگه میشه سوالم رو جواب بدی؟من راجب عمل برداشت رحم ...

سلام در مورد برداشتن رحم نمی‌دونم اما من از عمل سپتوم راضی بودم البته یه دکتر بعدش رفتم که گفت سپتومم کاملا برداشته نشده حالا نمی‌دونم سپتومم خیلی پهن بوده یا دکتر نتوانسته کامل برداره 

2805
2801