2777
2789
عنوان

تو خونه ورزش میکنین ؟برا کوچیک شدن شکم بعد زایمان چه حرکاتی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر از زایمانتون گذشته ؟اره حرفاش خیلی  ناراحتم کرده

زایمان اولم هشت سال شکمم زود جمع شد، زایمان دومم هفت ماه هنوز شکمم مونده، به شدت ناراحتم بابتش، من کاری به چروکش ندارم هر چند زیاده ولی اینکه بزرگیش تو مانتوهام مشخصه بده 

ترک بارداری هم مونده روش؟مال من مثل خمیر شده یه گوله است پر ترک 😃🥲شوهرم چند بار مسخرم کرد که شکمت ...

میتونی بری زیبایی عمل کنی اون تیکه پوستو برداری

فامیل ماکرد خیلیم خوب شده

فقط باورزش اوکی میشه اونم ورزش درست وحسابی مثل cx,trx,بدنسازی

البته فکر کنم یکی دوسال رد بشه خودش درست بشه اگه سعی کنم چاق نشم یادمه بعد زایمان اولم یک سال بعدش فقط رد ترک ها مونده بود و پوست اضافه هه جمع شد اما الان چون خونه ام و تحرک زیاد ندارم سخته 

منم شکم اوردم دوسال و نیم از زایمانم میگذره شیر خودمم به بچه میدادم دیگه رژیم نتونستم بگیرم لطفا اگ ...

من از ترسی که وزنم نره بالا قرصای ویتامین و اینا میخورم عوضش کم تر غذای چاق کننده میخورم اب هم که روزی دو تا بطری ۳ کیلو یعنی ورزش هم دراز نشست جوری که خیلی فشار نیاد یا دو در جا در حدی که حس کنی گرم شدی و عرق کردی دو از همه بهتره بدن خودش میدونه کجا وزن اضافه هست همونو مصرف میکنه دیدی نشد هم یه دوره یکی دو ناهه برو باشگاه حل شه بره بعدا سن ادم میره بالا حوصله نمیمونه واسه ادم الان مامانم ۴۵ سالشه شکمی داره انگار ۳ قلو بارداره همشم میناله که پادرده و ... اما زورش میاد بره باشگاه میگه میخندن بهم 

میتونی بری زیبایی عمل کنی اون تیکه پوستو برداری فامیل ماکرد خیلیم خوب شده

در اون حد نیست که بابا یه کوچولوعه طفلی کاریپ باهام نداره ها همین که مثل خمیر نرم شده و دیگه صاف نیست هرسمو در میاره من بهش امشب گفتم یا خودت آب میشی عین آدم یا با زور آبت میکنم 😆🤣

در اون حد نیست که بابا یه کوچولوعه طفلی کاریپ باهام نداره ها همین که مثل خمیر نرم شده و دیگه صاف نیس ...

😂😂

خب پس باورزش اوکی میشه

بعدم عجله نکن خواهر من یه ساله زاییده هنوشکم داره

😂😂 خب پس باورزش اوکی میشه بعدم عجله نکن خواهر من یه ساله زاییده هنوشکم داره

اره عجله ندارم ولی تو خونه دیگه حوصلم سر میره جآییم نمیرم مجبورم بخاطریکه افسردگیم شدید نشه و استرسام کم بشه یکم ورزش کنم هم روحیم عوض میشه چه میشه کرد انگار زندانی ام تو خونه