2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا وقت خودتون رو صرفاین وام بانک شهر نکنید و گول تبلیغات دروغش رو نخورید.نوشته بدون چک و با اعتبار سنجی ولی وقتی تمام مدارک شغلی و درامدی خوذت که محرمانه هم هست بارگذاری میکنی و پیام مراجعه به شعبه میاد تازه داستان شروع میشه و باید ضامن ببری و از نو دوباره تمام مدارک رو علاوه بر مدارک جدید که بیشتر میخوره بهانه ندادن وام کالا هست رو مطالبه میکنند درجایی که تو تبلیغات اصلا صحبتی از ضامن نیست و فقط اعتبار سنجی رو میخوان.در هر حال وقتتون رو تلف نکنید با ضامن همه بانک ها وام نقدی میدند و مجبور هم نیستت کالای بنجول رو با 15 درصد قیمت بیشتر از  شهر بخرید

اصلا وقت خودتون رو صرفاین وام بانک شهر نکنید و گول تبلیغات دروغش رو نخورید.نوشته بدون چک و با اعتبار ...

بله موافقم با نظرت اما میشه بفرمایید که کدام بانکی با ضامن وام نقدی میده میشه بگی اینوام هم نقد نیست کالاهه اما کالاهایی داره که راحت خواهان داره و بدون ضرر میشه فروخت اگر بانکی وام نقدی میده خب بگو! تمام بانک ها با حداقل 6 ماه سپرده گذاری وام میدن؛این بانک فقط برای مدارک سختگیری میکنه اما خب کدوم بانکی هست که با یه ضامن وام 60 ماهه بده که تازه میتونی کالاهایی که خواهان دارن رو بخری و به راحتی بفروشی؟؟؟!!!!

بله موافقم با نظرت اما میشه بفرمایید که کدام بانکی با ضامن وام نقدی میده میشه بگی اینوام هم نقد نیست ...

سلام  وقتتون بخیر رسالت بانک از همه بهتر هستش کارمزد نداره و سود خیلی پایین میگیره

دریافت وام از بانک  شهر- در ابتدا در باغ سبز نشان می دهند و وقتی پس از کلی صرف وقت و انرژی و تدارک مدارک لازم جهت اخذ وام، شما را به یکی از شعب بانک شهر در شهر محل اقامت ارجاع می دهند و آنجا تازه متوجه می شوید که قوانین بانک کاملا متفاوت با قوانین اعلام شده درسایت می باشد  به عنوان مثال در سایت موقع ثبت نام اعلام شد که تا 120 میلیون تومان بدون ضامن وام به من تعلق میگیرد (با توجه به مبلغ حقوق) ولی در بانک به من گفتند که دیج شهر می خواهد کالای خود را بفروشد و طبیعی است که ابتدا به شما اعلام نمی کنند  ولی قوانین بانک اینگونه هست که باید یک ضامن بیاورید و تازه اعتبار ما تا دو هفته بعد هم پر است و پس از آن به شما وام تعلق می گیرد و درانتها رئیس شعبه در حالت دوستانه ای به من گفت که چرا موبایل را از خود فروشگاههای موبایل به صورت مستقیم قسطی نمی خرید چون هزینه و سودش به مراتب کمتر است الان خود دیج شهر 10 درصد از پول وام را برمیدارد و بانک هم سودی معادل 23 درصد از شما می گیرد و هزینه وام خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنید در میاید

میشه راهنمایی کنید من میخام با وام خرید دی جی شهر موتورسیکلت از فروشگاه سفارش بدم میخاستم بدونم آیا تمام سند و مدارک موتورسیکلت تحویل خریدار میدن یا تا پایان پرداخت اقساط وام خرید سند تحویل خریدار نمیدهند