2777
2789
عنوان

شهر خمین

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 75 پست
اگه برنامه دیوار رو گوشی داشته باشی..راحت از قیمت اجاره خونه باخبر میشی..اما خب خیلی ارزونه احتمالا
روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر شغل همسرم دو سال گلپایگان بودم تا خمین نی ساعت راحته...وای افسردگی گرفتم..من ببا مقنعه و ماننو بلند مشکی خیابونـ میرفتم..اما چون جوراب رنگ بدن پام بود ...خانوماشون منو نشون هم میدادن..اکثریتشون چادری بودن
روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
شمیلا جان من یه دوست خمینی داشتم یه دفه دم دادگاه خمین باهاش قرار گذاشتم گفت نه من نمیام اونجا برام حرف در میارن.ولی هواش بد نیست.خرید هم داشتی باید بری اراک.
خدایا مواظبه پدر و مادرم ،همسرم و پسرم باش...ممنون
واسه خرید و گردش باید بری اراک ..نزدیکن ب هم..
الیگودرز که از خمین هم بدتره
نه بابا جو ندین لطفا
کرم ضد افتاب و عینک افتابى نمیشه زد؟؟ اونجام میشه مانتو پوشید و ارایش کرد
یه سینماى کوچیک داره
البته من ٥،٦ سالى هست نرفتم اونجا
پارکم کم و بیش چنتا کوچیک داره
واسه لباس اگه میخواى مثل تهران خرید منى باید برى اراک
قدیما محیطش خیلى بسته بود الان خوب شده