2777
2789

ما خودمون خیلی خوبیم باهم خانواده ها ام در جریان دوستی هستن قصدمون ازدواجه.تازگیا متوجه شدم که میگه دین جدشون الحق هستش.که چند روز نظری میدن و...(الحق آتش بگی هستن)از طرفی خودشو پدر مادرش شیعه هستن.من بابام خیلی مذهبی و سر این مسائل اطلاعات نداره.من هم اطلاعی در مورد این الحق ندارم اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه

اهل کجایین ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نظری میدن ینی چی؟

ببخشید اشتباه تایپی.ازش پرسیدم که خب فرقتون با شیعه چیه گفت فقط چند روز نذری میدیم و یه سری کارای دیگه .من میخوام بدونم این الحق هم ایا مثل العلی هستش یا نه

ما مازندرانی هستیم.اونا کرد همدان(لک)

ما هم لک هستیم بله درسته ولی الحق های ما خیلییی دینشون مثل بقیه اهل حق ها نیست که بگیم سختگیرن و اینا

الحق هم اصلی حتی یه دونه از سیبیلشون هم کم بشه باید یه گاو بکشن !ولی ما لک ها خیلی اهل حق هامون تفاوتی ندارن با شیعه ها...پدرشون سیبیل میذاره؟

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′
ما مازندرانی هستیم.اونا کرد همدان(لک)

ببخشید کجای همدان؟خود همدان یا شهرستاناش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
بله الحق کلا خیلی متفاوته با شیعه اهل کجا هستید

میشه کمی برام توضیح بدید؟این پسر هم خودش خیلی اعتقاد داره نماز میخونه روزه میگیره خدا و امام هارو خیلی قبول داره

یادم نمیاد اسمش شهرستانشون رو.فک کنم اسد اباد نمیدونم

آره یا اسد آباد یا نهاوند.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
ما هم لک هستیم بله درسته ولی الحق های ما خیلییی دینشون مثل بقیه اهل حق ها نیست که بگیم سختگیرن و این ...

اره اینم گفت الحق چند نوع داره حتی سیبیل هم گفت ولی نه خودش نه پدرش سیبیل نمیزارن