2777
2789
عنوان

چرا انقدر بخاطر کنکور خودتونو عذاب میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 32 پست

به نظرم گفتن این جملات اسونه 

یه وقتایی من خیلی دیدم خانواده ها به شدت بچشون رو تحت فشار میگذارن و وقتی یک دختر یا پسری داره تو خونه با خانوادش زندگی میکنه و اونا خرجشونو میدن خب نمیتونه بگه من هرکار میخوام میکنم. من خیلی از پدر و مادرا رو دیدم واقعا بچه هاشونو درک نمیکنن و تحت فشار میگذارن 

از طرفی ادم تو جامعه نگاه میکنه که واقعا یسری رشته ها بیکاریه خب گیج میشه نمیدونه چیکار کنه 

درکل من حق میدم بهشون مخصوصا کسی که شرایط مالی خوبیم نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتن به دانشگاه آزاد چون آدم رو از نظر مالی خیلی وابسته میکنه به خانوادش خوب نیست برای استقلال مالی و فکری و شخصیتی و... 

من الآن روزانه میرم ولی همون هزینه های عادی هم خودم تامین میکنم چون معتقدم اینکه بقیه کاور کنن منو باعث میشه بعدا برام تصمیم هم بگیرن و اینکه خودم هم مسئولیت های زندگیم رو دارم ميندازم رو دوش بقیه و یه جورایی بی مسئولیت بار میام 

جنبه مادی زندگی یه جنبه ی مهمه و باید مسئولیت جنبه ی مادی زندگی رو هم یاد بگیریم خودمون به دوش بکشیم اینطور خیلی رشد میکنه شخصیت آدم

خیلیا زندگیشون وابسته ب کنکوره و درس تنها راهشونه ، دانشگاه آزادم فقط رشته های پیراپزشکی ب درد میخوره، هزینه ها هم زیاد هست ، خیلیا بخاطر جو خانوادگی نمیتونن برن دنبال ناخن کاری و خیاطی و فروشندگی و ...، هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش، قضاوت نکنید کسیو پیلیز

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

مسئله اینه همه فکر میکنن فقط راه نجاتشون تحصیله

خواهر من با دیپلم مزون داره و وضعش هم خیلی خوبه.من خودم چهار سال درس خوندم دیدم نمیتونم شغل مرتبط پیدا کنم و رفتم دنبال طراحی لباس و خداروشکر راضی ام

اون استارتر مشکلش این بود که فکر میکرد تحصیلات ضامن خوشبختیشه و هر کاری جز کارهای اداری و درمانی و تدریس رو حمالی میدونست!

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
من دانشجوی دندان بهشتیم و ما هر روز با کلی استاد دانشگاه سروکار داریم دانشگاه آزاد هیچ اعتباری ندا ...

منم کلی دانشجو دیدم آزاد علوم پزشکی خوندن ولی الان تو بهترین کلینیکای جهان یا دانشگاه های برتر  تو آمریکا دارن کار میکنن و پژوهشگرن یا دارن تخصص میخونن

مثل جوک بود حرفات 😂

اتفاقا دانشگاهی که ازش فارغ‌التحصیل شدی مهم‌ترین ملاک هست در استخدام البته در رشته‌های مهندسی بیشتر... نگید کلا مهم نیست حرف مسخره‌ایه😅 

تو اون تاپیک هم گفتم کنکور چیز خیلی مهمیه اما مهم‌ترین چیز نیست و هزار راه دیگه هم برای موفقیت وجود داره. 

به تاریخچه اولین مدارس نگاه کنید برای تربیت کارگر ساخته شدن... یعنی محدود کردن آدم‌ها... یعنی کشتن خلاقیت

اون خلاقیت رو تو زندگی عادی به کار بندازن میشن امثال بیل گیتس بدون کنکور و درس

بعضی‌ها زیادی زندگیشون رو گرو کنکور می‌دونن 

من دانشجوی دندان بهشتیم و ما هر روز با کلی استاد دانشگاه سروکار داریم دانشگاه آزاد هیچ اعتباری ندا ...

به من گفتن اول دولتی بعد پیام بعد آزاد درسته ؟

گفتن چون آزاد جزوه هست اما پیام مجبوری کتاب کامل بخونی و سوادت بهتر از آزاد میشه 

مهم پارتیه..... اونی که ازاد میخونه و سر یه موقعیت خوبیه بدون به یکی وصله.... مساله پوله که یه عده برای دانشگاه ازاد هم پول ندارن حقیقت اینه همه رشته ارزشش رو ندارن واقعا باید رشته ای رفت که اینده شغلیش تضمین شدست خصوصا اگه پارتی نداشته باشه من تا حدودی بهش حق میدم اما اگر تلاش کرده و نشده بهتر رهاش کنه راههای دیگه ایم هست شغل ازاد اگر بتونه پیدا کنه از هیچی عقب نمونده...  دختر میشناسم ۱۸، ۱۹ سر کار رفته توی بازار و مغازه و اینور اونور و ۳۰ سالگی خونه خریده

مسئله اینه همه فکر میکنن فقط راه نجاتشون تحصیله خواهر من با دیپلم مزون داره و وضعش هم خیلی خوبه. ...

اینجوری نگید ماها چاره ای جز درس نداریم من بمیرمم خانوادم رضایت به این کارا نمیدن فقط درس درس 

اینجوری نگید ماها چاره ای جز درس نداریم من بمیرمم خانوادم رضایت به این کارا نمیدن فقط درس درس 

مگه این کارا چشونه که نخوان رضایت بدن؟‌!حرف منم همین بود،مسئله همین طرز فکر غلطه گلم

اون استارتر حتی ازدواج موفق رو مشروط به داشتن تحصیلات عالی میدونست.این یعنی فاجعه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
مگه این کارا چشونه که نخوان رضایت بدن؟‌!حرف منم همین بود،مسئله همین طرز فکر غلطه گلم اون استارتر حت ...

منم خودم قبول دارم الان این کارا بهتره

اما وقتی هر بحثی بشه خانواده بگه فقط درسسس فقط درس

فکر درست باش 

درستو بخون

دیگه چاره ای نمیمونه

به نظرم برمیگرده به شخصیت آدما ،من هر کاری کردم و بهش فکر کردم که بزنم تو شغلای آزاد و بیخیال کنکور بشم نتونستم ،حس میکردم آدم خوشحالی نیستم ...علاقه هم مهمه در کل ،بعضی شاخه ها به هر حال مسیرش چه بخوای چه نخوای از کنکور میگذره و باید براش خوند و درگیرش بشی ولی بعضی از شاخه ها رو با حرفت موافقم ...

من علاقه ام برام مهمتر از همه چیز بود وگرنه بارها میخواستم بیخیالش بشم و بزنم تو کارای دیگه ولی دیدم من نه خودمم نه خوشحالم تو اون مسیرای دیگه

2810