2777
2789

بچه ها من با کسی ازدواج کردم که وضع مالیش مثل خانواده ام نیست خانواده ام خیلی پولدارن شوهرم کارمند معمولی هست ازدواج مون هم سنتی شد و ما اصلا نفهمیدیم چطور شد بله دادیم از اینا بگذریم    از وقتی عروسی کردم به شدت پیش خانواده ام معذبم انگار دیگه آدم قبل نیستم کمبود دارم هر حرفی میزنن ناراحت میشم به شوهرمم عشق زیادی ندارم که بگم به خاطر اون تحمل میکنم فقط خانواده اش بی نهایت خوبن و هوامو دارن خودش هم دوستم داره زیاد     امشب با مامانم رفتم بیرون برگشتم داداشم که دوازده سالشه گفت جقدر موجودی داری گفتم دو هفتصد گفت موجودی تو به رخم میکشی گفتم مگه دو میلیارده  که به رخ بکشم گفت اره واسه تو زیاده واسه ما پولی نیست منم با گریه آژانس گرفتم اومدم خونم  بعدش به مامانم کفتم حرف داداشم و بع بابام نگه نمیخوام بزنش به خاطر من و خاطره بد از من تو ذهنش بمونه.  ولی خیلی ناراحتم از فاصله ای که با خانواده ام پیدا کردم به خاطر یه ازدواج. کاش شوهرم پولدار بود و

وا بیچاره بچه مگه چی گفته؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکه خودشوخانوادش قدرتو دارن برو خداروشکر کن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از اول بحثتون که با حرف داداشت شروع شد تا اخرش برداشت دیگه ای جز رومخ بودن داداشت نداشتم، الکی ناراحت شدی 

خودش اومده پرسیده چقد موجودی داری خودشم گفته داری به رخ میکشی بعد درمیاد میگه کمه اگه کمه پس چجوری میشه باهاش فخر فروخت بچه پرو

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

چقدر حساسی مهم شرافت همسرتونه اسی اگر خودت شوهرت و بالا ببری ناخوداگاه همهههه احترام همسرتونو دارن من ادمای زیادی میشناسم شوهرشون عاایه ولی انقدر خانم ارج و غرب همسر رو اورده پایین که هیچ کس اوم حسابش نمیکنه