2777
2789
عنوان

سیاه شدن دندان شیری

196 بازدید | 9 پست

مامانا پسرم ۱۵ماهشه دندوناش همه پشتش اینشکلی شده کرسی هاش داهلش اینجوریه...از اهنه یا شیرینی؟چیکار کنم رفع بشه یا بیشتر از این نشه؟خیلی تو دادن اهن مراعات کردم نمیدونم واقعا این از چیه...کسی تجربه فلوراید تراپی برای دندونای شیری بچش داشته؟

اگه قطره خارجی میدادی و بعدش اب بهش میدادی یا دندوناشو پاک میکردی از شیرینی 

مسواک میزنی براش؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اگه قطره خارجی میدادی و بعدش اب بهش میدادی یا دندوناشو پاک میکردی از شیرینی  مسواک میزنی براش؟

خودم خیلی مراقبم اره...اما خونه مامانم ک میرم باباهمش یواشکی بهش سوهان میده چون من مخالفم...سوهان هم ک تو دندون میمونه میترسم از اون باشه...راه حلی داره؟ میخوام تا حد امکان دندونپزشکی نبرمش چون میدونم همکاری نمیکنه و همه اذیت میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم خیلی مراقبم اره...اما خونه مامانم ک میرم باباهمش یواشکی بهش سوهان میده چون من مخالفم...سوهان هم ...

راه حل بیشتر نشدنش مسواک زدنه 

هرطور شده حتی جیغ و دادم گرد درست حسابی براش مسواک بزن 

پسر منم دوتا از دندوناش اینجوری شده یکی دوتا هم پوسیدگی داره اما سیاه نشده 

بردمش دندون پزشکی گفت با بیهوشی باید درستشون کنی وگرنه عمیق تر میشن 

منتظرم یکم دیگه بگذره دندوناش کامل شه یه دفعه همه رو ببرم درست کنه 

از اون وقتم هرشب براش حتما مسواک میزنم 

یه شب درمیون با خمیر دندون چون یاد گرفته دهنشونو بشوره و ابو بیرون بریزه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خودم خیلی مراقبم اره...اما خونه مامانم ک میرم باباهمش یواشکی بهش سوهان میده چون من مخالفم...سوهان هم ...

روی مسواک زدنش تمرکز بذار و حتما به خوبی براش مسواک بزن 

سوهان هم میخوره میخوره ولی حداقل شب قشنگ درست درمون مسواک بزن براش راه جلو گیری از پیشرفت پوسیدگی مسواک زدنه 

فلوراید تراپی هم برای بچه ای که نتونه خودش همه رو  تف کنه انجام نمیدن 

علتش اینه که اگر بچه اونو بخوره و بهش آلرژی داشته باشه اثرش اینطوریه که دندون های دائمیش زرد در میان 

آهن هم دندون رو سیاه نمیکنه پوسیدگی توی مرحله اول سفید رنگه وقتی آهن میدی رنگی که آهن داره میشینه روی دندونای بچه فکر می‌کنی بخاطر آهنه در حالیکه اون پوسیدگی از قبل بوده آهن فقط رنگیش کرده  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
روی مسواک زدنش تمرکز بذار و حتما به خوبی براش مسواک بزن  سوهان هم میخوره میخوره ولی حداقل شب ق ...

وای نمیدونستم ممنون ک گفتی...پس پسرمن ک توف نمیکنه نباید فلوراید تراپی کنه

اخه پسر من بیرون نمیزیزه میخوره

با بازی بهش یاد بده 

اابته پسر من ۲۱ماهش بود یاد گرفت قشنگ

وای نمیدونستم ممنون ک گفتی...پس پسرمن ک توف نمیکنه نباید فلوراید تراپی کنه

ببین باید براش جا بندازی چطوری تف کنه آب بذار توی لیوان یه لگن بذار جلوش بده بهش تف کنه خودت هم جلوش تف کن این بشه یه بازی یاد بگیره درسته برای فلوراید زوده ولی برای خمیر زود نیست 

بعد خودت جلوش مسواک بزن با ذوق و زبان بدن خیلی شاد و خوشحال با شعر که مسواک خوشگل من تمیز و خوشگل بکن دندونای مامانو مسواک و خمیر رو دوست بچه معرفی که از طرف مسواک براش هدیه بخر مثلا فشفشه بخر بگو دوستت برات خریده 

بعد که مسواک زدی برو دندوناتو توی آینه ببین بگو آخیش چقدر دندونام خوشگل شد اصلا انگار نه انگار که اون داره می بینه اینطوری واکنش نشون بده  

یه هفته بگذره میبینی مشتاق میشه که منم می‌خوام 

باید برای بچه مسواک زدن رو یه امر لذت بخش جلوه بدی تا اونم بخواد که انجامش بده به زور اصلا مسواک نزن براش فراریش نده

ضمن اینکه نمیشه بگی چون تف نمیکنه خمیر هم استفاده نکنی یه ذره بزن ولی حتما بزن  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است