2777
2789
دوست دارم از الان جوری باهاش رفتار کنم که در اینده تو کاراش و رفتارش مستقل بودنو یاد گرفته باشه دوست دارم جوری باهاش رفتار کنم که اعتماد به نفش بالای داشته باشه دوست دارم جوری باهاش رفتار کنم که که انگار ملکس و این ملکه بودن تو ذهنش جا بگیره و خودشو دست کم نگیره بیایید باهم باشیم و به هم چیزایی خوب در این مورد یاد بدیم
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
بنظرم کافیه آدم خودش خوب باشه و خوب بودن رو به بچه ش عملا یاد بده. انسان خوب بودن ارزشمندترین بخش تربیته افراط و تفریط هر دو درست نیس. میتونیم به بچه مون یاد بدیم به خودش تکیه کنه و مثل یه ملکه باهاش رفتار کنیم ولی باید اینم بهش یاد بدیم اون برای همه ملکه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از رفتارایی که در مقابل دخترم دارم اینه که همیشه جلوی جمع و یا وقتی خودمونین همیشه اسمشو با جان صدا میزنم یا گلم یا عزیزم و جلوی مهمون .... خانم صداش میزنم و این برا فامیل تقریبا عادت شده که دخترمو کیمیا خانم صدا میزنن .
من خیلی توی خونه به دخترم کار میدم انجام میده چون دوست داره به خاطر همین از همه چیز سر درمیاره و مثل بچه های دیگه خراب اریش کمتره مثلا لباسام که خشک میشه من تا میکنم میدم دخترم میزاره توی کشوها یا جارو برقی میزنم میاد دسته جارو رو میگیره که اونم بزنه و بهش میدم .میز غذا میچینم کمکم میکنه .خودش یاد گرفته چیزی روی مبل افتاده باشه میره میندازه روی تخت خخخخخخخخ شلختگی مامانش
اتفاقا دغدغه منم هست. الان دخترم۱۰ ماهشه.از اول نذاشتم‌هیچ کس حتی به شوخی دعواش کنه یا اخمش کنه.و مستقیم و غیرمستقیم برخورد کردم. بعدشم اینکه همش لباسای تمیز و ست می پوشونمش تا وقتی بزرگ‌ شد خودشم عادت کنه به مرتب بودن.همیشه هم‌ خیلی قربون صدقش میرم و میگم ک دخترم خعلی نازه و...تا وقتی بزرگ شد با اعتماد به نفس بار بیاد. ی چیز دیگه...از الان هر کدوم از اقوام ک پسر دارن و هی میان میگن دخترت عروس خودمه منم با شوخی میگم ک دحترمو به کس کسونش نمیدم ک... اینجوری بقیه از الان همه چی دستشون میاد
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بچه رو بابد واقع بین و آگاه و مسوول بار آورد . اینا به نطرم مهمتره . باید بدونه که تو زندگیش هر اتفاقی ممکنه بیفته و اینکه خودش مسوول خوشبختی و زبونم لال بدبختیشه . اینجوری مستقل میشه و استقلال یعنی خانومی و ملکه بودن
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
من یکی از برنامه هایی که برا دخترم دارم یادش بدم اینه که احوال پرسی خبی انجام بده اداب دست دادنو یادش بدم خیلی دوست دار مبچه با سن کم خوب احوا ل پرسی کنه بهش یاد بدم جلوی بزرگتر به احترام ورودش بلند بشه خیلی دوست درم یادش بدم
البته دخترم هنوز کوچیکه نمیشه زیاد روش کار کرد
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
2810