2777
2789
عنوان

با ریزش موهام نصف شده با این قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 8091 بازدید | 85 پست
ایرانیش من دو سری زدم جواب نداد...خانمه تزریقاتی بهم گفت مارک اکتوورکو  ایرانی هست ولی تحت لیسا ...

یعنی ۲تا ۶هفته؟!

اره دیگه بدنا فرق داره 

تو داروخانه ها بگید خارجیشم هست من خودم ایرانیشو میخرم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم؛؛تاپیک بسیار مفیدی زدی؛؛؛؛🙏 اتفاقا من درگیر خرید فیتو هستم و ریزش هورمونی تیرویید دارم، ...

اره عزیزم حتما جواب میده 

فقط اول مشکل هورمونی رو حل کن پیش دکتر زنان برو بعد فیتو بخر برا تقویت و ریزش مو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شما از کجا خریدی که اصل هست؟

من از انلاین شاپ تو اینستا خریدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره عزیزم حتما جواب میده  فقط اول مشکل هورمونی رو حل کن پیش دکتر زنان برو بعد فیتو بخر برا تقو ...

ممنون عزیزم 

مشکل هورمونی زنانه خیلی حاد نبود و خداروشکر تا ۹۰ درصد اوکی شدم ولی ریزشم هورمونی از نوع کم کاری تیروییده و لوتیروکسین هم میخورم ولی بین فیتو و قرص اناکپس اکسپرت گیرم ؛؛؛یکی از کاربران امشب لطف کرد بهم و گفت که اناکپس برای ریزش تیروییدیش عالی بوده؛؛میخواستم نظر شما رو هم بدونم؛؛شناختی از این قرص اناکپس اکسپرت هم دارید ؟؟

منظورتون بایر المانه؟

اره عزیزم نوع آلمانیش آنلاین شاپ ها دارن 

ممنون عزیزم  مشکل هورمونی زنانه خیلی حاد نبود و خداروشکر تا ۹۰ درصد اوکی شدم ولی ریزشم هورمونی ...

نه عزیزم من تا حالا اسم این قرص رو نشنیدم 

من خودمم کم کاری تیرویید دارم لووتیروکسین هم مبخورم صبح ها ناشتا فعلا که فیتو برام خیلی خوب بوده به نطرم برا شما هم جواب میده 

عزیزم  میشه بگید کدام آنلاین شاپ؟؟خودم داخل پاساژ نزدیک خونمون فیتو اصل داره ولی قیمتش نسبت به ...

من از پیج ترگل استور خریدم تو اینستا 

عزیزم این شامپویی که گفتین ایرانیه؟میشه لطفا عکسشو بذارین؟

اره ایرانیه 

سرچ کن شامپو  ضد ریزش کافئین سریتا 

2810