2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادت باشه کسی که شما رو مسخره میکنه اونم بخاطر مسایلی که خودتون حق انتخابش رو ندارید ، اصلا آدم مناسبی برای دوستی، رابطه  یا حتی معاشرت در حد چند کلمه هم نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به درک مسخره کردن مهم اینه که حال دلت با خودت خوب باشه عاشق خودت باشی نه اینکه با حرف بقیه ناراحت ...

آخه آدم واقعا به هم میریزه

اون لحظه دلم میخواست فروش کشش کنم ولی بهش با لبخند گفتم هر از چیزی ایراد میگیرنن که یه روز ارزوشو داشتن 😏😉

چون بیشعور و بیشخصیته  فاقد درک  عوضی دختر عمه ی بیشعور  برگشته میگه وااااای همین ...

وایییی قدت بلنده عالیهههه

این ی شانسیه که هرکس نداره بخدا

بیشتر مدلا قدشون بالای ۱۷۵ بخدا 

چرا ناراحت میشی

خوشحال باششششش

چون بیشعور و بیشخصیته  فاقد درک  عوضی دختر عمه ی بیشعور  برگشته میگه وااااای همین ...

حسود هست من قدم ۱۷۳ هست مامانم ۱۵۹ هست ولی یکجور مامانم از همون ابتدا نشون داده که هیچ کس جرات نداره بگه قدت بلنده

منم به یه آقا از اشنامون ،بی منظور گفتم کاش یه زنی می‌گرفتی یکم قد وهیکلش ازخودت کوچیکتر بود آخه برعکسن زن هیکلی مرد لاغر ،اقا ناراحت شد گفت مردی به قد نیست   عذاب وجدان گرفتم ،به نظرم قد و قیافه رو عیب ندونید چیزی بوده خدا داده حالا میتونی رو اخلاق ووضع مالی نظر داد ،اصلا بخاطر چیزی که دست ما نبوده ناراحت نشید 

حالم از اینجور ادما بهم میخوره چرا قهوه ایش نکردی؟ مگه ادم قدش دست خودشه چرا این بی شخصیتا هر روز ب ...

نه اگه قهوه ای ش میکردم میفهمید ناراحتم کرده و این نقطه ظعف منه

با لبخند بهش گفتم آدما از چیزی ایراد میگیرن که خودشون یه روز ارزوشو داشتن 

یعنی تا آخر جمع قیافه ش رفت تو هم 😂😂😂