2777
2789

؟

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

لطفا با دلیل

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

ایران چون کیسهای زیادی داشتن و متبحر شدن

برای همینم توریسم پزشکی تو ایران خیلی رونق داره

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایران چون کیسهای زیادی داشتن و متبحر شدن برای همینم توریسم پزشکی تو ایران خیلی رونق داره

من فک میکردم امریکا چون خیلی پیشترفتس

من فک میکردم امریکا چون خیلی پیشترفتس

ببین تو تجهیزات بله

ولی از اونجایی که رونق جراحی زیبایی بین اونا خیلی کمه پزشکاشون تجربه کافی ندارن 

من کاربر آش‌_رشته۳۹۳۴هستم،همونی که امضاش این بود:دختر قشنگم🙎🏼‍♀️شغلت💻پولت💵تحصیلاتت📚هرگز یه روز صبح بیدار نمیشن تصمیم بگیرن ولت کنن،بچسب به آرزوهات،باور کن پسرا جایی نمیرن💕(کاربر سال ۹۵)…من بخاطر نظر دادن تو یه تاپیک جنجالی تعلیق شدم!چون یه کاربر نامحترم به بقیه گفت گزارش بزنن فقط بخاطر اینکه فهم حرفمو نداشت:)توصیه‌ا‌م به شما اینه که دنباله‌رو بقیه نباشید و سعی کنید خودتون حرفا رو تحلیل کنید،بعد گزارش بزنید🌝
بنظرم کره هم خیلی قشنگ هم خیلی طبیعی

یعنی پاشم برم کره 🤦🏻‍♀️

همه جای دنیا دکتر خوب بد داره

جراحی که خوبه که اهمیت بده هم به زیبایی و تمیزی و اصولی

اگه از خارج میان ایران برای عمل چون هم عمل خوبی دارن

هم بسیار ارزون تر از کشورهای دیگس

بهترین دکترا واسه زیبایی تا اونجایی که خوندم واسه ایران نبود ولی خب یادم نمیاد کشوراشو🤔