مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
اتفاقا درست میگه اینقد از این کارا نکن من عقلم نمیرسید اینقد تمیز کاری کردم الان27سالمه ولی جاییم سالم نیس پا درد دست درد زانو درد همه رو دارم کم کار کن
به نظرم حرف حق میزنه زن باید تو خونه اش عین یه ملکه باشه حالا درست شرایط شوهرت هم درک کن ولی تا یه حدی ولی یه جاهایی کلن کنار بکش بگو سختم یا کمکم کن یا برام کمکی بگیر برا کار ها من که با حرف هاش موافقم
هر ادمی همبنا به وسع و تواناییش راه زندگیش رو میره
همون خانم و آقای کمک کار هم یک ادمه مثل ما شرایط ایجاب کرده هم پتوی خونه خودش رو بشوره هم ۷ روز هفته مال سایرین رو . اون هم به اندازه ما خسته میشه ولی مجبوره
حرفم اینه هیچکس از نیروی کمکی و ماشین شخصی و امکانات بدش نمیاد ولی نگاه به روتین زندگیش میکنه و میبینه توانش چیه
من شخصا حاضر نیستم پتو و اینها بشورم ...قبلا که پول نداشتیمم اگر همسرم نمی اومد کمکم، نمیشستم .با هم کمک میکردیم که کمر درد نگیرم
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان