بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
من هنوزم خودم میگیرم اندازه ی دو وعده غذا پاک میکنم خورد میکنم کلا زن قدیمیم😂
قدیمی نیستی ب سلامت خودت کمک میکنی
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
همیشه خودم پاک میکنم.دو سه سالَم هست با خواهرم شریکی میخریم که اذیت نشیم.اگه این وسط سالی یکی دوبار از بیرون بخرم با اینکه خونگیه و بهداشتی،بازم دل چرکینم.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
من شوهرم همیشه میره روستا های که کشت دارن و یه گونی بزرگ سبزی میخوره که شاید 20یا،30کیلو باشه اصلا هم آشغال ندارن همش استفاده میشه شاید 2کیلو آشغال از ش دربیاد بعد داخل سینک میریزم و کم کم میشورم رو پارچه میریزم تا کنی نمش کمتر شده بعد تو سبزی خوردن میریزم و بعد هم بسته بندی واسه استفاده یکسال یک روز و نیم درگیرشم اما دیگه سبزی خوب و تمیز دارم البته شوهرم بیشتر وقتا کمک میکنه
💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚 ️
آخه دیدم بیرون اصلا خوب نمیشورن تو شهر ما میده به بچش بشوره اونم پسر😂
من آماده میخرم اما چون دو زار جا نداره آشپزخونه کوچیک کوچیک
بعد پسرم سه سالشه نمیزاره
ولی اتفاقا میدونم خوب نمیشورن بعد سبزی با دو متر ساقه خورد میکنن