مهیاس98 مدیر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 عنوان اینکه من خودم سبزی بخرم پاک کنم ربطی به قرن بوق وبی کلاسی داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست تاهمین اخیر اماده میخریدیم ولی بعصی جاها سوسک واینا تواماده ها دیده شده دلمون خواست خودمون بخریم پاک کنیم.دوستم میگه مگه قرن بوقه!! از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟ 1402/07/06 | 16:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 مگه میان خونتون میگن که سبزی هارو اماده خریدی یا خودت پاک کردی ؟ نه داشتیم بحث میکردیم گفت چه خبر واینا گفتمم سبزی خریدم وپاک کردم.خیلی صمیمی هستیم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 نه چه ربطی داره ما هنوز همینکارو میکنیم چند کلیو میگیریم پاک میکنیم میشوریم خورد میکنیم و فریز حدقل ... حداقل ادم خیالش راحته از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 نه عهد بوقه نه بیکارین منم سبزی ک خودم پاک کنم خرد کنمبسته بندی کنم خیال خودم راحت تر ... تازه بچه کوچیک دارم سخت بود ولی خیالم راحته پسرم وخونوادم سالم میخوریم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 14460 اونا میگن باکلاسیم خخ هیچ کودومش با کلاسی یا بی کلاسی نیست هر کس کاری که فکر میکنه با شرایطش جورتره انجام میده ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 چقدر عالی من مادربزرگم با مامان و خاله هام کلی میخرن سبزی بعد برای خودشون من و دخترخاله ها و عرس ها ... خیلی باحاله حس زندگی میده از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 ینی دوستت میتونه انقدر روتون تاثیر بذاره؟ به دوستت بگو نظرت رو تا وقتی نپرسیدم، نگهدار برای خودت خیلی صمیمی هستیم همیشه فاز منفی میده .همیشه ازنظر خودش فقط خودش باسلیقه و کدبانوه از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 مگه همه سبزی رو آماده میخرن؟ منکه عمرا آماده بخرم .به خدا خودم به چشای خودم دیدم که تمیز نیستن هیچ ... هیچکی دلسوزتر ازخود ادم نیست از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
harshabtanhaei عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 404 چه ربطی داره آدم از یه چیزی خوشش نمیاد آماده بخره تو خونه درست میکنه من خودم مربا درست میکنم مگه الان مربا تو مغازه آماده نیست
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 نمیدونم چرا یه عده ای کلاس در فرهنگ و ادب و رفتار نمیبینند فکر میکنند اگه خرید آماده دا ... دقیقا.اوایل ازدواج که بچه نداشتم خودم قند میشکوندم.خوشم میومد بازم بهم گفت بی کلاس از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
آرامشt عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 3467 هیچکی دلسوزتر ازخود ادم نیست دقیقا من چندبار هویچ خریدم کهنه بود انداختم دور چند وقت پیشم چون باردارم نمیتونم پیاز سرخ کنم.خواستم پیاز سرخ شده بخرم که دیدم اصلا ارزششو نداره سبزی هم که دیگه حرفشم نزن
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 یعنی چی یه زن سبزی بخره خودش پاک کنه یعتی عقب موندست؟! بابا شما ها دیگه ازین ور بوم افتادین اره همینو میگه از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 نه عزیزم شما اتفاقا خیلی پرتلاش هستی دستهای هنرمندت پرتوان❤️ فدات از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
نیکوآزاد عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1860 دقیقا.اوایل ازدواج که بچه نداشتم خودم قند میشکوندم.خوشم میومد بازم بهم گفت بی کلاس مهم حرف دیگران نیست...مهم خودتی که میدونی کلاس داشتن توچه مواردی هست...منخودم شاغلم همه ی بسته های فریزرم رو خودم اماده میکنم...جز قورمه سبزی که خواهرم کمک میکنه.
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 ماهم همینطور مامانم و خواهرا جمع میشیم و کلی هم خوش میگذره اصلا نمیدونیم کی اون همه سبزی تموم شده😂 واقعا حس خوبیه .من دیروز کیف کردم حس زندگی صمیمیت از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16388 چه ربطی داره آدم از یه چیزی خوشش نمیاد آماده بخره تو خونه درست میکنه من خودم مربا درست میکنم& ... وای خواهرچقدر بی کلاسی😅😅به قول دوستم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟