2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید لینک تاپیکت رو برداری ،بذاری تاپیک نی نی یار حذف تاپیک

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
2804
ازکجابردارم

عکس نمیاد سایت خرابه توضیح بدم

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2   تاپیک ایشونو بخون

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
پست که اصلا حذف نمیشه  تاپیک ها روز های زوج لینک یدونه رو باید بذاری تو تاپیک ایشون  @ن ...

ببخشید پست میشه همونایی که من مطالبی که پست کردم تو ایدی خودم درسته تایپیک چی میشه؟

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
ببخشید پست میشه همونایی که من مطالبی که پست کردم تو ایدی خودم درسته تایپیک چی میشه؟

پست همین میشه که من الان تو تاپیک شما میذارم 

تاپیک همینه که الان شما ایجاد کردی و سوال پرسیدی

میزنی رو پروفایلت تاپیکات هست 

اگه متوجه نشدی شات بدم گل 

خدایا خودت هوامو داشته باش این روزا خیلی سخت داره میگذره 
پست همین میشه که من الان تو تاپیک شما میذارم  تاپیک همینه که الان شما ایجاد کردی و سوال پرس ...

مررسی عزیزم ببخشیدا🙈

اره میخوام تایپیکام حذف بشه 

تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
2809