2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم منم قل بزرگ پی پی میکردمیترسیدیه مدت ولی من همش میبردم یه مدت گذشت خوب شد.براش توضیح بده بگوترس نداره پی پی و...کم کم ترسش میفته من خردادگرفتمشون کامل.البته یه مدت قبلم بیشترشلوارپاشون میکردم فقط شباپوشک.خودشون دیگه پوشک رو دوست نداشتن.
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
بایدببینی آمادگی رو دارن یا نه مثلا یکی دو روزی شورت آموزشی پاشون کن ببین میتونه جیش بگه یا نه من پسرم رو همین یک ماه نیم پیش گرفتم یه روزه هم را افتاد اصلا هم تا امروز خودش رو خیس نکرده خودش از روز اول گفت اینجور که من همش ازش بپرسم نبود هر از گاهی فقط یادآوری میکردم
نابود شد ،کسی که ارزش خود رو ندانست.  حضرت علی( ع)
روشان اگه بازمیزاری کم جیش میکنه بگیرش ازپوشک دیگه.بهترین کاراینه باخودتون ببرین تودستشویی حتی شمادسشویی کنین ببینن تاعلاقه پیداکنن اوایل زودبه زودببرین خودشونم خیس کردن تنبیه نکنین . فقط بگین مگه نگفتم بگوببرم دستشویی
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
من اصلا از روش جایزه و اینا استفاده نکردم فقط تشویقش کردم بهش میگفتم پوشک مال نی نی هاست اگه میخوای بزرگ بشی باید دستشویی بری و...الان هر وقت میر دستشویی میاد بیرون میگه مامان جون دیگه مرد شدم پوشک نمی پوشم دستشویی میرم
نابود شد ،کسی که ارزش خود رو ندانست.  حضرت علی( ع)