2777
2789
عنوان

لطفا برام دعا کنید

55 بازدید | 10 پست

از دیشب حالم داغون 

دیشب خواهرم کلاس ورزش داشت و چون مادرم سرماخورده بود و سرم زده بود به بابام گفتم ببرش کلاس ولی باهام دعوا کرد بعدشم سر اینکه کتابامو بدم به دختر همکارش کلی منو و مادرم فحش داد و الان هم دوباره دعوا کرد 

دعا کنید رشته ای که میخوام مشهد قبول بشم که بتونم زود به زود به مادرم سربزنم آخه مشکل قلبی داره و دعوا های بابام حالشو بد میکنه لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الله پشت و پناهت باشه نگران و ناراحت نباش تا خدا هست هیچ غمی نیست

آنقدر حالم بده و از بابام میترسم که از صبح که مامانم رفته مدرسه از اتاقم نیومدم بیرون چون بابام شبکار بوده و صبح خونه بود تپش قلبم دارم

آنقدر حالم بده و از بابام میترسم که از صبح که مامانم رفته مدرسه از اتاقم نیومدم بیرون چون بابام شبکا ...

بیخود عه

یه صلوات بفرست آروم میشی نترس الکی خودت فکر میکنی

باور کن از این مشکلات تو همه خونه ها نیست

بسپار به خدا خودش درستش میکنه

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
بیخود عه یه صلوات بفرست آروم میشی نترس الکی خودت فکر میکنی باور کن از این مشکلات تو همه خونه ها نی ...

تو فکر نریاااا

مثبت فکر کن

عزیز فقط دعا کن امسال قبول بشم برم پیش امام رضا خوبم

میشییییی

میری پیش امام رضای عزیزم مارو هم دعا میکنی الان گوشی بزار کنار پاشو برو تو تنهاییت با خدا حرف بزن ۳ بار یا الله بگو ازش بخواه خیلی مهربونه معجزه ها میکنه میبینه میشنوه آگاهه داناست خدا خیلییی خوبه ازش بخواه باهاش حرف بزن باهاش رفیق شو خدا عاشق سوپرایز کردنه سوپرایزت میکنههه فقط کافیه ازش بخوای زیاد هم بخواه