2777
2789

سلام بچه ها امروز رفتم مدرسه معلم دخترم گفت که همش سرش روی میزه بی حال و بی حوصله است وقتی بهش میگم مثلا دفتر رو دربیار نقاشی بکش آخرای زنگ دفترش رو در میاره که تازه شروع کنه به نقاشی کردن همش گریه میکنه که چرا بچه ها  به وسایل من دست زدن خیلی کند کاراش رو انجام میده بچه های شما هم اینجورین چیکار کنم که بهترشه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهد نمیرفت؟؟؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

تو خونه هم همینجوره؟؟؟  یعنی شما قبلش متوجه نشدین که اینحوریه؟؟  

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

خوب میشه عزیزم چون کسی نبوده توخونه به وسایلش دست بزنه و بخاطر این حساس ،و اینکه برای بی حالیش ببین کمبود ویتامین دی و اهن بدنشکم نیست یک ازمایش ازش بگیر 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
چرا میرفت

اونجا چطور بود؟؟؟  اگر, مهد هم اینجور بوده یه مشکلی داره با روانشناس صحبت کن

خوب میشه عزیزم چون کسی نبوده توخونه به وسایلش دست بزنه و بخاطر این حساس ،و اینکه برای بی حالیش ببین ...

چرا یه دختر دوساله هم دارم کلا نسبت به وسایلش حساسه ابجیش رو توی اتاق را نمیده میگه تازه مرتب کردم