2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمش دندان پزشکی کودک نیست 

یونیت ساده داره 

قیمتاش نرماله 

خانم دکتر بهاره گل پرور 

ما همه اونجا میریم و بچه هامون

انسان شریفیه و بسیار کار بلد سمت ستارخان 

یه دونه هم بود فکر کنم سهیل زینالی 

یونیت طرح دار و .....ولی هم قیمتا بالا و هم بهش اعتماد نداشتم 

منتهی با بچه ها خوب ارتباط میگیره 

طوری که بیهوشی نمیخواد سمت جنت آباد بود فکر میکنم 

گوگل کنی میاد

الان پر تبلیغ با شماره تلفن و .....میاد باور نکن

سرچ کن تو  سایت قالیشویی یا باربری یا روانشناس

دستت میاد چی میگم

من دخترم و پسر یک ساله ام را کلینیک لبخند کودک من پیش دکتر لیلا کرایه چیان بردم چند ساله میشناسم و از نحوه کار و رفتار و چیدمان مطب راضی بودم هزینه پسرم یک میلیون و پانصد شدضمنا دخترم اتیسم هست و 8 سال پیش اونجا بردم و درمان با بیهوشی انجام دادم که7میلیون وایستاد 

من بچه ام رو که ناهمکار بود دندانپزشکی لبخند کودک من پیش خانوم دکتر لیلا کرایه چیان بردم ایشون خیلی متبحرانه بچه ام رو اروم کرد و با حوصله باهاش صحبت کرد و راضیش کرد که براش کار انجام بده 3 تا عصب کشی رو انجام داد از تبحر ایشون و نحوه برخورد و شیکی مطبشون راضی بودم به همه هم توصیه می کنم شماره اشون77135269 هست

منم دخترم را چند سال پیش برای بیهوشی کلینیک لبخند کودک من   پیش دکتر لیلاکرایه چیان بردم تمام کاراش را بنحو احسن انجام دادن و دو تا خواهرزاده هام و برادرزاده هام هم اونجا فرستادم همشون راضی بودن

من دخترم و دو تا برادرزاده هام  رو از اصفهان پیش خانم دکتر کرایه چیان دندانپزشکی لبخند کودک من رفته اند کار همشون بنحو احسن انجام شد اگه منصفانه بخوام قضاوت کنم  استاد به تمام معنا توی کارشون هستند منم ایشون را پیشنهاد می کنم