2777
2789
عنوان

اسکان در مشهد

1808 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها..

یه خواهش، لطفا امسال تابستون هر عزیزی که رفته مشهد و خونه نزدیک حرم کرایه کرده و ارزون و تمیز بوده آدرس و شماره اش رو برام بذاره.. حتما میخوام حالت سوییتی باشه چون دو تا سه خانواده ایم...انشاالله امام رضا ع آمین گوی دعاتون باشه..ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
زائرسرای گل نرجس حسینه اش نفری ۲۵ میگیره سوییتشم شبی ۸۰

اونجا رفتم عزیز... اشپزخونه تو اتاق نداشت.. مثلا ساعت 12 از حرم میومدیم آشپزخونه سالن بسته بود.. نمیشد غذا گرم کرد...

سلام دوست عزیز الهی به حق امام رضا هر حاجتی داری بهش برسی

توروخدا کمکم کن دارم دیوونه میشم دخترم ۵سال و نیمشه چندماهه لکنت داره دارم میبرم گفتاردرمانی شما برام بعد جلسه۳ دخترم بدتر شد .

اگر تهرانی بهم بگو کجابردبش گفتاردرمانی و چیکارکردی

بخدا تاعمردارم دعات میکنم 

سلام دوست عزیز الهی به حق امام رضا هر حاجتی داری بهش برسی توروخدا کمکم کن دارم دیوونه میشم دخترم ۵س ...

سلام عزیز دلم... اصلا نگران نباش..خوب میشه.. قشنگ حالت رو درک میکنم... من پسرم یکدفعه اینجور شد... تقریبا دوسال هم درگیر بودیم... من تو قم پیش آقای علیجانی بردم.. ولی به نظر خودم پسرم شفا گرفت واقعا.. من داروی جامع امام رضا با آب انار شیرین دادم.. گفتاردرمان هم تقریبا 10 جلسه بردم

چه مدت داروی جامع رودادی؟چه مقدار؟ بچه شما چند سالش بود الان چندسالشه؟ دخترمن ۴و۵بود گرفت الان ۵سال ...

پسرم تقریبا اوایل 5 سالگی شروع شد و قبل از 7 سالگی به لطف خدا و ائمه شفا گرفت...فکر میکنم تقریبا 10 تا دونه داروی جامع با آب انار شیرین دادم.. از شاگردای دکت تبریزیان تهیه کردم...ولی 3 روز روزه گرفتم با همون شرایطی که قبلا گفته بودم... رفتم پابوس امام رضا و سوره انعام به همراه نمازش خوندم و به آقا جوادش قسم دادم و در نهایت گفتاردرمان بردم..الان الحمدلله کاملا خوبه.. اصلا نگران نباش.. من همه ی این روزها رو پشت سر گذاشتم.. با تک تک سلول هام حالت رو درک میکنم

2809