2777
2789
عنوان

داستان زندگی

133 بازدید | 15 پست

سلام 

من کلا امروز افتادم رو دور داستان گفتن 😂

اول بگم این داستان زندگی من نیست چیز زیادی هم ازش نمیدونم و هرچیزی که از زبون اون طرف شنیدم رو میگم بدون قضاوت 

لطفا قضاوت نکنید چون اون آدما نیستن که بخوان از خودشون دفاع کنن 

صبور باشید تا تایپ کنم ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال خودت نیست بیخیال😁 یهو ی جا سوالی شبهه‌ای پیش میاد نمیتونی پاسخگو ملت باشی 😂

😂نمیدونم والا ولی کلا خیلی دلم براشون سوخت دوسداشتم بگم که بقیه از شرایط زندگی خودشون رازی تر بشن 

بگو عزیزم

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

این پسر 15 سالشه گمون کنم دو یا سه سال بود که مادر پدرش از هم جدا شدن خواهرش چند سال ازش بزرگ تر 

مادر ظاهرا ولشون میکنه و میره با کسی ازدواج میکنه، پدر هم کلا 5 تا زن میگیره الان بقول برادرم در دوران مجردی به سر میبره 🤦🏻‍♀️همه رو طلاق داده 

حالا این وسط منم داستان یه خانمی و خلاصه بگم

از اتباع بودن تو کشو خودشون کارخونه و خونه زندگی توپ داشتن

ولی طلا خیلی دوست داشته خمس طلاش سالی،۱۰۰ میلیون می‌شده

همه چیزشونو میگیرن فقط با طلاها فرار میکنن ایران

با پول طلاها شوهرشو فرستاده بود آلمان،پسرشو یه کشور دیگه

براشون پول هم میفرستاد

منتظر بود اقامت آلمان درست بشه برن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

در حدی کسی بالا سرشون نبوده که پسر حتی سواد کلاس اول هم نداره 

خلاصه دختر به سن بلوغ میرسه و به یه پسر پولدار شوهرش میدن دقیقا نمیدم 12، 13 اینجوریا 

میگذره دختر الان 17،18 سال داره با دوتا بچه شوهرش برشکست میشه بعد میشین داخل خونه هیچ کار نمیکنه 

الان دختره میره سر کار فکنم داخل یه مزون کار میکنه یه بار که پیش برادرم بودم دختره رو دیدم برا برادر ...

خیلی بچه بوده که

پسر منم ۱۲ سالشه،اصلا نمیشه تصور کرد یه روز تنها بمونه

چه برسه بار زندگی و به دوش بکشه

دقیقا نمیدونم مشکلشون (میخواد طلاق بگیره يا اين که کمیته بهش کمک کنه یه همچین چیزی) دختره از بی‌کسی ش به برادرش گفته که به برادرم بگه، برادرم هم به مادرم بگه که بهش کمک کنه 

دختری که اصلا مادرم رو نمیشناسه