2777
2789

رفته بودم جامدادی واسه دانشگاه بخرم ( ترم اولی نیستم)

بعد همون وسطا یه دفترچه، یه دفتر و یدونه از این دفترا که یکم از دفتر عادی کوچیک تره و سیمش بالاشه خریدم☹

نمیدونم چرا خریدمشون فقط میدونم خییییلی طرحشونو دوست داشتم و باید میخریدم☹😂❤

دفتر های دانشگاهمم جدان کلا

چکار کنم باهاشون؟ چی توشون بنویسم؟

ایده بدید😂😂😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

لیست برنامه های روزانه اتو بنویس

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس بده 

من بودم نقاشی می‌کشیدم عاشق نقاشیم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید
لیست برنامه های روزانه اتو بنویس

اونو دفتر پلنر خریدم خیر سرم😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

هدیه بده به کسی، اگه لازمش نداری

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
بیشتر ببینید
هدیه بده ب بچه مدرسه ای ک دستش تنگه خیلی خوشحال میش قطعا

من تمام کتب کنکوری مو خدا تومن پولشون بود رو اهدا کردم

خودمونم همیشه کمک میکنیم

طرحشم بچگونه نیست

شعر با تاریخ اون روز  یا توش شکر گزاری کن من اینکارو میکنم

چه قشنگ

بهش فکر میکنم

برای همون درس دانشگاهت نمیتونی‌ استفاده بکنی

نه کاربرد نداره