2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 55709 بازدید | 126 پست
دیگه از یه جای بحث به بعد پر میشه از تبلیغ فلان دکتر و مطب هرجا میری پره از آدمایی که از درد و بدبخ ...

دقیقا ادم نمیدونه طرف داره تبلیغومیکنه یا نظر واقعیشو میگه از آب گل آلود ماهی میگیرن یسری سواستفاده گر

خدایا بخاطر داده ها و نداده هایت شکر❤️
سلام دوستان. من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ...

سلام عزیزم دکتر ثمینی ام آر آی منو دیدن و برای برج ۶ برام وقت گذاشتن.درسته که میگن هر کی اوضاعش خیلی حاد باسه دکتر ثمینی پذیرش میکنه؟من خیلی نگرانم 

الان چطورید؟ دردتون برنگشته ؟ کدوم بیمارستان عمل کردین ؟دکترش چطوره وقت میزاره برای مریضش یا از این دکتراست که از مریض طلبکارن😔

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش من پارسال دیسک کمرشو عمل کرد خدا رو شکر الان هیچ مشکلی نداره....یعنی نجات پیدا کرد.طوری حالش ب ...

سلام عزیزم،داداشتون بعدازعمل عوارضی نداشت،خوب خوبشد؟مادرم بیرون زدگی مهره،وتنگی کانال نخاعی داره،باواكر،راه میره،میترسیم عمل کنیم

خواهش میکنم عزیزم اگه سوالی داشتی ومن انلاین بودم خوشحال میشم جواب بدم

سلام بانوی جنوب 

من ۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر انجام دادم ۴ تا پلاتین تو کمرم دارم

کمرم خیلی خیلی خشکه،،سفته

انگار کمرم بهم منگنه شده 

وقتی راه میرم از پایین کمرم تا بالای گردنم تیر میکشه

شما این مشکلات رو داشتید ؟

اگه داشتید این حس ها رو ،،چقدر طول کشید خوب بشید کامل ،،به زندگی عادی برگردید

یعنی شش تاپیچ ومهره میخواد؟؟؟؟ البته مطمعن باش از من بهترمیشه چون من اضافه وزنم بالاست راستی تایکس ...

من بعد از گذشت ۷ ماه کلی محدودیت دارم

نمیتونم شلوارم رو خودم بپوشم ،،،شما این مشکل رو داشتید

اصلا اصلا نمیتونم خم و راست بشم 

شما دقیقا چند ماه بعد از جراحی تونستید خم و راست بشید؟

الان پلاتین ها رو حس میکنید تو کمرتون

منم خواهرم دیسک کمر داشت ولی از هرکی پرسیدیم گفت بعد عمل بدتر شدن تا بهتر رفت پیش یه دکتری انگار با ...

سلام،توروخدا میشه بگی خواهرت خوب شده؟لیزر بخیه نداره..من سیستم ایمنی  دارم ،دیسک کمر هم بهش اضاف شده اونقذ درددارم عرق ازم میاد از زور درد کمرک ب باسن و پام  میزنه،

سلام دوستان.من ۳۰ سالمه و حدود چند سال قبل کمر دردم شروع شد ولی خب چون هر بار که درد داشتم به مدت ۲ ...

عزیزم 

الان چطوری؟ 

کلا خوب شدی؟ 

یعنی منم دقیقا مثل خودتم  ، خط به خط ،چندین سال کمردرد خفیف و الان ۲ هفته یهو به سیاتیکم زده و خوب نمیشه 

عمل باز کردی؟ 

دوره نقاهت چقدر بود؟ 

دیگه درد نداری؟ 

چند سالته؟

وای سارا منم کمر درد دارم دیسک کمر عاملش چیه

بیشترش سبک زندگیه

معمولا اضافه وزن

پوکی استخوان به دلیل دوری از افتاب

تحرک نداشتن

من توی اتاق عمل عمل کار میکنم

از مریضا که میپرسم بیشتر اینا رو میکن

عزیزم الان چطوری؟ کلا خوب شدی؟ یعنی منم دقیقا مثل خودتم ، خط به خط ،چندین سال کمردرد خفیف و الان ۲ ...

یه عمل جدید هست که جای خیلی از جراحیا رو گرفته

با تزریق مریض خوب میشه و درد نداره

دوران نقاهت هم نداره

کلا یه ربع طول میکشه

من بعد از گذشت ۷ ماه کلی محدودیت دارمنمیتونم شلوارم رو خودم بپوشم ،،،شما این مشکل رو داشتیداصلا اصلا ...

ببین نفر یک تهران تو دیسک کمر 

دکتر کملاخ هست

بیمارستان امام حسین هست منتها خیلی شلوغه

شاید بعد دو مه نوبتت بشه

ببین مطبش کجاست برو پیشش

رد خور نداره کارش