2777
2789

همون قسمتش ک یادم نمیادو

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال فرضی

اگه ب دنیا اومدن داداشمو پاک کنم یعنی کلا ب دنیا نمیاد؟

یا فقط ب دنیا نمیاد بقیه زندگیش هست؟!

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

هیجا، همینطوری که هس خوبه

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔
یه رازیو به ی نفر گفتمو..

از قدیم‌گفت رازتو به دوستتم نگو چه برسه. دشمن چراشم بعدا میفهمی 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

کاش میتونسم بعضی ازسالهای زندگیموحذف میکردم کلا

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭