2777
2789
عنوان

من واقعا نمیتونم هیچ تصمیمی بگیریم ب ته خط رسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 128 پست
دارم ذره ذره زجر میکشم و عذاب میکشم و خون گریه میکنم 

ای جونم 🥺اینقدر به خودت سخت نگیر این روزای جوونیت رو به سادگی با غصه خوردن با باد نده گریه کن  اما سعی کن تصمیم خوبی بگیری با نشستن و غصه خوردن و نمیتونمو نمیشه و دوست ندارم هیچ مسئله ای حل نمیشه باید خودت بسازی و همت کنی و توکل کنی به خدا عزیزم تو از آینده خبر نداری قطعا خدا روزای خوبی برات کنار گذاشته که از شادی نتونی جلوی گریه تو بگیری بعد تاپیک بزنی از شادی گریم بند نمیاد اشکم خشک نشه یه وقت 💙

😊
ای جونم 🥺اینقدر به خودت سخت نگیر این روزای جوونیت رو به سادگی با غصه خوردن با باد نده گریه کن   ...

عزیز دلم قربونت برم میشه از روزای خوب نگی ؟لطفا😭

خسته شدم از این چیزا

از سال ۹۹ میگن بهم 

همش شعاره همش الکی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفقیتم تو چشم شما نکردم اگه متنمو خوب خونده باشی منظورم این بود که هرکاری کنی بازم زندگی مشکلات زی ...

عزیزه دلم ددس هیچه ؟

قطعا اگ هیچی نمیشدی الان ی بیکار بودی گوشه خونه ک باید شوهرت با منت بهت پول بده عزیز

با پول و شعل خوب نصف مشکلاتت حله 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خب ببین همین  وقتی بهم میگن پاشو برو رشته چرت و پرت بخون میگم نمیخوام میگن ن تو ایده آل گرایی ...

عزیز دلم اصلا گوش نده به حرف مردم ببین من تجربه خودمو بهت گفتم دوست داری قبول میکنی دوست نداری قبول نمیکنی منم به خاطر فشاری که روم بود آیندمو نابود کردم الان که دارم فکر میکنم میگم فوق فوقش یک ماه سرکوفت میزنن یک ماه درمورد من نظر میدن بعدش دیگه عادی میشه همه چی اگه هدفت رشته خوبه بشین امسال با انگیزه با هدف به امید اینده بهتر تلاش کن راهی و برو که فردا پشیمون نشی حق میدم بهتا چون خودم تو این موقعیت بودم ولی گوشاتو بگیر بشین یک سال بخون به خاطر هدفت و آیندت بجنگ حتما موفق میشی شک ندارم

عزیز دلم اصلا گوش نده به حرف مردم ببین من تجربه خودمو بهت گفتم دوست داری قبول میکنی دوست نداری قبول ...

هعییییییییی

هعیییییییییییییییییی

گوشم پره از این حرفا فدات بشم ی سال بخون قطعا موفقی پس کو چرا الان نبستم 

مگ من امسال ی سال خودم جر ندادم فدات شم 

امسالم سال ۴۰۱ یادمه چ هنهههههه آدم بهم گفتم قطعا میشی شک نداریم قطعاتاا سدی کو؟؟ واقعا کو ؟؟؟؟؟؟

منم دقیقا همینم برای همین میگمش نخون لیسانس گرفتم اومدم کنکور دادم الان دعامیکنم فرهنگیان بیارم ک ...

آره والا نخونه بهتر از اینه رشته چرت بخونه

منم الان داشتم فکر میکردم چرا اون موقع کسی راهنمایی نکرد منم به فکر فرهنگیان باشم من مدرسه خوب بودم مشاورای خوب می‌رفتم اما کسی نگفت

من الان که دنبال کارم میبینم بهترین کار برای خانم فقط معلمیه محیط کارها ناجور حقوق ها دلبخواهی ساعت کاری وحشتناک 

میدونم گلم خب میگم اگه مشاور خودت بوده لابد مشاور خوبی نبوده دیگه 😄 شوخی میکنم بخندی😘ولی اینقد خود ...

من نشدم ولی بقیه شاگرداش قبول شدن 

نمیشه ی مشاور ۱۰ تا شاگرد بگیره هر ده قبول بشن

توانایی های فردی هم هست عزیز

اون نمیتونه بیاد سر جلسه کنکور برا من حل کنه😔

آره والا نخونه بهتر از اینه رشته چرت بخونه منم الان داشتم فکر میکردم چرا اون موقع کسی راهنمایی نکرد ...

الان بهم میگن برو آزاد رشته چرت ورپرت میگم نمیخوام میگن تو راه ها رو ب روی خودت بستی 

ولی نبستم 

بهت حق میدم کاملاً و نمیتونم گولت بزنم با حرفای الکی . منم تو شرایط توام تقریباً با این تفاوت که من ...

من پشت کنکورم هیچی نشدم 😭😭😭😭😭😭😭🥺

عزیز دلم قربونت برم میشه از روزای خوب نگی ؟لطفا😭 خسته شدم از این چیزا از سال ۹۹ میگن بهم  ه ...

چشم نمیگم تو بگو از چی بگم ولی فقط از مرگ نگو چون اونجوری من قاطی میکنما😁امییییییدوااااااار باش شاید باید مسیرتو عوض کنی چرا گارد گرفتی نسبت به تغییر مسیر 

😊
همون بهداشت رو ادامه بده

بهداشت هم ی رشته چرته 

کنکورش هم سال دیگ هست

چشم نمیگم تو بگو از چی بگم ولی فقط از مرگ نگو چون اونجوری من قاطی میکنما😁امییییییدوااااااار باش شای ...

عزیزم گلم

من پشت کنکور هیچ گوهی نمیشم تنلم تلاش کردم نشد

بعد دیگ رشته چرت هم نمیرم بخونم اینم چون ۳۰ اسلم میسه هیچ گوهی نمیشم 

دیگ هیچ راهی ندارم

هعییییییییی هعیییییییییییییییییی گوشم پره از این حرفا فدات بشم ی سال بخون قطعا موفقی پس کو چرا الا ...

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم الان اینایی که میگی انگار خودمم چندسال پیش من گوش ندادم و برای فرار حرف مردم رشته ای که هیچ علاقه ای بهش نداشتم و سختم بود خوندم الان بعد چندسال میخوام دوباره بشینم بخونم و اون رشته ای که دوست دارمو قبول شم اصلا هم مهم نیست برام بقیه چی میگن و سنم چقدره چون رو دلم مونده هدفم امیدوارم تو هم بتونی ی تصمیم درست بگیری که پشیمون نشی خدایی نکرده

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم الان اینایی که میگی انگار خودمم چندسال پیش من گوش ندادم و برای فرار حر ...

هیچ راهی ندارم میشه دعا کنی بمیرم توروخدا 😭🫂😭😭

رشته چرت نمیخوام بخونم 

کنکورم من بارها تلاش کردم نشد