2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ میگم برای شما ، جواب سونو مشکوک بود که نمونه برداری کردند؟

سلام ممنون شما خوبید؟

من رفتم سونو تشخیص ندادن گفتن نمیدونیم چیه رفتم سی تی اسکن گفتن یه توده لنف نود هست باید نمونه برداری بشه بره آزمایشگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ میگم برای شما ، جواب سونو مشکوک بود که نمونه برداری کردند؟

سلام ممنون شما خوبید؟

من رفتم سونو تشخیص ندادن گفتن نمیدونیم چیه رفتم سی تی اسکن گفتن یه توده لنف نود هست باید نمونه برداری بشه بره آزمایشگاه

سلام ممنون شما خوبید؟ من رفتم سونو تشخیص ندادن گفتن نمیدونیم چیه رفتم سی تی اسکن گفتن یه توده لنف ن ...

یعنی سونوگرافی مشکوک بود که نوشتن اون مراحل رو 

خدا بهت سلامتی و عمر طولانی بده عزیزم

برای آرامش منم دعا کن لطفا

یعنی سونوگرافی مشکوک بود که نوشتن اون مراحل رو  خدا بهت سلامتی و عمر طولانی بده عزیزم برای آر ...

نه مشکوک نبود تو سونو گفتن ما چیزی نمیتونیم تشخیص بدیم چیزی مشخص نیست

مرسی عزیزم

انشالله که همیشه سلامت باشی و دلت همیشه شاد باشه

به روی چشم

مرسی گلم.انشالله که پدرشماهم راضی به درمان بشه و بلا ازش دورباشه الهی

ببخشید عزیزم شما ازمایش‌ خون ک دادین از لحاظ عفونت خونی ازمایشون خوب بود یا باز اونم مشکوک بود ک براتون نمونه برداری نوشتن؟چون من چند تا از چند جام غدد لنفاویم ورم کرده اما ازمایش خونم سالمه خیلی استرس دارم بچه کوچیک دارم ممنون میشم جوابمو بدین🙏🙏

مرسی عزیزمانشالله خدا پدر شما رو هم شفابدهیعنی نمونه برداری کردن کفتن سرطانه؟

شما اقا هستید ؟

من یک زن ۵۰ ساله لنفهای زیر بغل متورم شده و بزرگ خیلی وخشت دارم ماههاست و چاغاله بادام وات واشغال زیادمی خوردم یعنی ...... خدا رحم کن به من وبچه هام تمنا میکنم غبط کردم خدا

نه اصلا نمیره واسه نمونه برداری..تک و‌توک سرفه داره..وزنشم خیلی آهسته احساس میکنم کم میشه..علایم دیگ ...

سلام عزیزم خوبین؟ پدرتون خوبن؟ تشخیص داده شد براشون این علائم برای چی بوده؟؟