2777
2789
عنوان

بینایی سنجی و علوم تغذیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3939 بازدید | 26 پست
فک کنم تا ۴۰ ساله جذبشون کمه چون تعداد قبولی هاش کمه 

پس یجورایی رو استخدام دولتیش نمیتونم حساب باز کنم چون جذب نیروشون کمه 

من دنبال درآمد خیلی زیادم بنظرتون از این رشته ممکنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از درآمدشون خبر دارین ؟حدودا ؟

خبر ندارم ولی اگ عینک بفروشی کنارش عالیهههه

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
پس یجورایی رو استخدام دولتیش نمیتونم حساب باز کنم چون جذب نیروشون کمه  من دنبال درآمد خیلی زیا ...

کمه چون تعداد کسایی که این رشته رو خوندن کمه

بعدشم اینا نیازی به کار دولتی ندارن

به نظرم شنوایی بهتره اگه تونستی قبول شی حتما برو دانشگاه بین الملل این رشته هارو داره

کمه چون تعداد کسایی که این رشته رو خوندن کمه بعدشم اینا نیازی به کار دولتی ندارن به نظرم شنوایی به ...

ببخشید نت نداشتم الان دیدم پیامتونو

از چه بابت شنوایی بهتره ؟

چرا دانشگاه بین المللی برا مهاجرت میگید ؟شنیدم شهریش خیلی گرونه بین المللی 

ببخشید نت نداشتم الان دیدم پیامتونو از چه بابت شنوایی بهتره ؟ چرا دانشگاه بین المللی برا مهاجرت می ...

منظورم اینه اگه ازاد نداشته باشه بین الملل داره

من میتونم شهریه بدم اما اعصابم نمیکشه درسای دبیرستان رو دوباره بخونم

شنوایی چون با سمعک هم کار میکنن درامد بالایی دارن یه سر به مطب هاشون بزنی متوجه میشی

منظورم اینه اگه ازاد نداشته باشه بین الملل داره من میتونم شهریه بدم اما اعصابم نمیکشه درسای دبیرستا ...

درسته 

واقعا خوندنه درسای دبیرستان خیلی سخته خیلی خیلی زیاد 

من اگه پرستاری خونده بودم میرفتم تو کلینیک های خصوصی تفریحی سرکار 

پس از دید شما تغذیه کلا بدرد نمیخوره یعنی بیکاری توش زیاده درسته ؟

مامائی چی ؟اونم درآمدش خوب نیست؟

درسته  واقعا خوندنه درسای دبیرستان خیلی سخته خیلی خیلی زیاد  من اگه پرستاری خونده بودم م ...

مامایی رو کلا بی خیال شو و اصلا اصلا نرو

ببین منظورم این نیست که تغذیه به درد نخوره رشته خوبیه فقط کار برلش کم پیدا میشه کارش هم تو علوم پزشکی خیلی راحته و حقوقش با پرستارا برابره ، صبح تا ظهر میشینن پشت میز و فقط برنامه غذایی به تعدادی از مراجعین میدن

اگه قبولی راحت و اشتغال صد در صد میخوای پرستاری

اگه رشته های با درامد بالا هم میخوای که بین رشته های کارشناسی علوم پزشکی بینایی و شنوایی و فیزیوتراپی که قبولیشون سخته

متاسفانه تو مملکت ما هیچ کس از روی علاقه سراغ رشته ها نمیره اونم به خاطر اشتغاله

مامایی رو کلا بی خیال شو و اصلا اصلا نرو ببین منظورم این نیست که تغذیه به درد نخوره رشته خوبیه فقط ...

مرسی که انقدر کامل و جامع راهنمایی میکنید

یه دنیا ممنونم عزیزم 

بله منم بخاطر اشتغال و درآمد میخوام برم دوباره بشینم درسای بدرد نخوره دبیرستان رو دوباره بخونم 

حقوق پرستاری 20 تومن هست یا کمتره ؟