2777
2789
عنوان

بچم تب کرده😭

113 بازدید | 8 پست

سلام.

دخترم ۱۰ ماهشه.

همیشه تبش ۳۶ و نیم بود. امروز صبح دیدم ناله میکنه و تب داره. ۳۷ و نیم بود. حالا هر ۶ ساعت استامینوفن دادم. عصری خوب شده بود. الان بازم دیدم تب داره. قطره رو چهار ساعت دادم بهش.

دندون داره در میاره.

علائم سرماخوردگی نداره.

دکتر متخصص امروز پیدا نکردم چون پنجشنبه اس.

ببرم بیمارستان به نظرتون؟

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر ...🌹🌷🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گلاب بزن به صورتش زیر بغلش زیر زانوهاش و دستاش منم پسرم‌ تبش اصلا نمیومد پایین اینجوری اومد پایین عالیه حالا امتحان کن 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

بخاطر دندونشه که تب میکنه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
عزیزم گلاب بزن به صورتش زیر بغلش زیر زانوهاش و دستاش منم پسرم‌ تبش اصلا نمیومد پایین اینجوری اومد پا ...

مرسی گلم امتحان میکنم

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر ...🌹🌷🌺
ی پیاز ور دار ب تیکه های بزرگ تقسیم کن دوتیکشو بزار کف پای نی نیت بد جوراب بپوشون بهش تبشو میاره پای ...

مرسی از راهنمایی گلم