2777
2789
عنوان

فقط باسیاستها بیان(جاری)

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
در کل اگر آدم خوبی هست و مهربون، به دل نگیر. اگر آب زیر کاه هست بگو کار پیش اومده دیر فهمیدم

اب زیرکاه شدید افتضاااح معروفه کلا ظاهر چرب زبون اما بدذات هرچندگاعی ازین مدل کارامیکنه باپاپس بادست پیش میکشه مدلشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی ظرف  ی چیزی درست کن  زنگ بزن با آژانس بفرس براش 

بگو اینو زودتر فرستادم خودمم مثلا فلان ساعت میام 

بعد 

نزدیک های قرار شد زنگ بزن  به شوهرت بگو یه قرص مسکن برام میگیری بیاری 

بعذ ک گفت چی شدی بگو حالت تهو دارم با سردرد داشتم فلان چیز درست میکردم فک کنم بدنم سست شده 

بعذ الکی پاشو خودتو بزن ب بی حالی 

بگو وای اصن نمیتونم پاشم بد احتمالا شوهرت میگه ولش کن نرو 

اگرم نگفت یکم مظلوم نمایی کن بگو ای بابا نمیتونم برم دم قرار تون شد زنگ بزن ب جاریت  بگو ببخشید یکم حال ندارم نمیتونم بیام اینجوری ن اون میتونه چیزی بگه چون تو براش ی چیز فرستادی ن شوهرت 

مهمونی ام نرفتی عین خودش دقیقه آخر خبر دادی

وای دختر چرا پیام دادی🫤من جاریم چون یه شب قبل مهمونی دعوتم کرد تولد دخترش نرفتم بهش گفتم شرمنده برا ...

اخه دلیلش چی میتونه باشه برای چی من مطمعنم اخلاق منومیدونه این نهایت بیفرهنکی یه ادمه 

اب زیرکاه شدید افتضاااح معروفه کلا ظاهر چرب زبون اما بدذات هرچندگاعی ازین مدل کارامیکنه باپاپس بادست ...

کلا ارتباطت کم کن پس. 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
اگه نمی‌خواست دعوت کنه از یه هفته قبل بهت نمی‌گفت که  شاید سرش شلوغ شده یادش رفته خبر بده

خدایی زشت بود قبول کن میتونست یه اس بده که اوکی شده کارمند که نیست خانه داره بالاخره یسری چیزها باید ادم تواولویتش باشه نمیدونم جیومیخواست برسونه

اخه دلیلش چی میتونه باشه برای چی من مطمعنم اخلاق منومیدونه این نهایت بیفرهنکی یه ادمه 

نمیدونم ولی جاریا اغلب اینجورین انگار هوون ن هم عروس 😁تو هم معلومه خیلی مهربونی و ساده ای 

جاری ها بدجنس هستند خیلی  فقط این جمله را هر روز ده مرتبه با خودت بگو

بخدا اره هستن من خودم جاریم به همین وقت عزیزم هیچوقت به کسی اینمدلی بی احترامی نکردم ونمیکنم

خدایی زشت بود قبول کن میتونست یه اس بده که اوکی شده کارمند که نیست خانه داره بالاخره یسری چیزها باید ...

بسته به اخلاقاتون داره 

من مثلا این کارو زن داداشم کنه می‌دونم واقعا یادش رفته حالا به هر دلیلی 

نمیدونم ولی جاریا اغلب اینجورین انگار هوون ن هم عروس 😁تو هم معلومه خیلی مهربونی و ساده ای 

اره پس خااااک برسرم باید بکشم خیلی اگه به جا کلاس زرنگ بودن وبلد شدن جایی داشتن هرچقدرپولش بودمیدادم میرفتم

خدایی زشت بود قبول کن میتونست یه اس بده که اوکی شده کارمند که نیست خانه داره بالاخره یسری چیزها باید ...

ببین میگن امسال سالیه ک‌خدا روی واقعی همه ادما رو نشون میده ولی بد ک شناختیشون نباید دیگ سعی کنی رنگشون کنی یعنی دوباره نبخشی نذاری ازت سواستفاده شه 

بسته به اخلاقاتون داره  من مثلا این کارو زن داداشم کنه می‌دونم واقعا یادش رفته حالا به هر دلیل ...

دقیقا افرین ادم به ادم داره بنطرم کلا جاریاباید به هم احترام کنن شااید خواهرشوهرم اینکارومیکرد اصلا ناراحت نمیشپم

ببین میگن امسال سالیه ک‌خدا روی واقعی همه ادما رو نشون میده ولی بد ک شناختیشون نباید دیگ سعی کنی رنگ ...

اگه راهکاری برای زرنگترشدنم داری توروخدابگو دعات میکنم

2810