2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه بیشتر توضیح بدی

عزیزم بیشتر معنوی هست

ی پایه از معنویت رو باید خونده بلشی تا متوجه بشی

ولی خلاصش هنینه

میگه همه دنیا یکی هست

احول کنایه از ادمی ک هنوز متوجه این راز نشده 

ادم کج فهم 

...

مقیم درون خود...
یعنی معنی عاشقانه هم میده؟

شعر برای مولاناست و و همه اشعار مولانا هم رنگ و بوی عاشقانه داره اگه از روی اتفاق نباشه اون کسی که این شعر رو برات فرستاده بنوعی عشق عمیقتر و عارفانه تری رو ابراز کرده

بازم راجب معنیش میگی  اره دیگه فرستاده

این شعر بحث پیچیده ایی داره فرضا فلک تشبیه شده به چشم و مردمک و الان با عکسهایی که از کهکشان گرفته شده مشخص شده واقعا شبیه چشم و مردمک چشم هست اما بعید بنظر میرسه کسی این شعر رو برای خانمی بفرسته و منظورش این تفاسیر باشه و تفسیر ساده هم اینه که چشمهات همه دنیای منه و درش دنیامو میبینم.

این شعر بحث پیچیده ایی داره فرضا فلک تشبیه شده به چشم و مردمک و الان با عکسهایی که از کهکشان گرفته ش ...

ببین احول یعنی کسی که دوبینی داره

تو واقعیت اون احول کی میتونه باشه