2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همچین خانواده ای کمک مالی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 126 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه برای زنش هم کار پیدا کردن مادرشوهرش گفت من بچه هات رو مراقبت میکنم نرفت  اونم تنبله

به نظرم خانم کار خوبی کرده اگه مرد میرفت کار اونم پابهپاش میرفت ولی خانم تنها بره ظلم واقعا 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تغییر کرد؟  کاری شد؟  

ن عزیزم ما هم میدونیم اوضاع تغییری نمیکنه تازه هر سری خواسته هاشون بیشتر هم میشه ولی چون فامیل نزدیکه دلمون نمیاد ندیم ، و هم این ک کلا کار خیره دیگه

اخه برای زنش هم کار پیدا کردن مادرشوهرش گفت من بچه هات رو مراقبت میکنم نرفت  اونم تنبله

اگه واقعا اینطوریه اصلا کمک نکن گلم قبول بچه هاش توی فقر بزرگ میشن ولس عزیزم شما مسئول این نیستی که با هزار بد بختی کار میکنی دو قرون دستت بیاد به یکی دیگه کمک کنی شوهرش کار نمیکنه زنه کار کنه به فکر بچه هاش باشه نه اینکه مادر شوهرش میگه آره من بچه هات نگه میدارم بگه آه شوهرم گشاده من برم سر کار خب پس بشین بد بختی و فلاکت بکش اون بچه ها هم بسوزند میبینی مردت گشاده چرا هی زرت و زرت پس میندازی اونا رو هم بد بخت میکنی تو فلاکتی که به بار آوردین 

ن گفت هر کاری باشه منم کمکتون میکنم میدونی بدبختی چیه؟ پدرشوهر،هم کاملاااا تنبل بوده و پسر شبیهه پ ...

اخه زنی که شوهرش کار نمیکنه هیچوقت حاضر نمیشه خودش بره کار کنه بیاره بریزه تو حلق شوهر

مگه اینکه جدا شه بعد بره سرکار

ولی در کل قسمت عجیب ماجرا تعداد زیاد بچه هاشونه 

شاید ادای بی پولا رو درمیارن

{ خانم هستم }
مطمئن باش میاره!

اخه جالبه

دختره تهرانه و بعد ازدواج رفته حاشیه تهران زندگی میکنه

با این شوهر بیکار و بیعار

اصلا براش مهم نیست

بخدا کل فامیل براشون ناراحتن

انقدر بچه هاش گشنه ان سیب زمینی ببینن حمله میکنن بهشون خودشون اب پز میکنن میخوردو گونی سیب زمینی براشون بردیم یک هفته ای تمومش کردن

اصلا و ابدا هم نظم ندارن

لباس خراب میکنن

همه چیو حروم میکنن میخورن

دورریز زیاد دارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اخه زنی که شوهرش کار نمیکنه هیچوقت حاضر نمیشه خودش بره کار کنه بیاره بریزه تو حلق شوهر مگه اینکه جد ...

ن بابا

حاشیه ترین نقطه تهرانن

بشدتتت فقیرن بخدا

به نظرم خانم کار خوبی کرده اگه مرد میرفت کار اونم پابهپاش میرفت ولی خانم تنها بره ظلم واقعا 

برای فامیل ما وجودشون عاره 

هی میخوایم بیان بالا 

خودشون تکونی نمیخورن والله