2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست

من داشتم الان ندارم ولی یکبار بار اول گفتم جدا بشیم و کار اشتباه کرده بود هر روز گل می‌خرید گفت تا نگی بخشیدی منو میخرم گلم نه یکی دسته گل از مغازه سفارش میداد خسته شدم گفتم نگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم الان ندارم ولی یکبار بار اول گفتم جدا بشیم و کار اشتباه کرده بود هر روز گل می‌خرید گفت تا ن ...

الان شما اینارو میگین من احساس میکنم شوهرم اصلا منو دوس نداره

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
بچه ها شوهر من همیشه مناسبت ها برام همه چی میخره ،و بی مناسبت هم میخره ولی دنیای غم انگیزی دارم ،چو ...

ازش پول بگیر چیزایی که دوس داریو خودت برا خودت بخر

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بعد ۹ سال همچنان هم گل میخره هم کادو بدون مناسبت اگر نمیان بگید چرا پز میدی  اسی  خودش سوال کرد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آره بهشم‌گفتم ولی نمی‌فهمه 

شمام احساس بدی داری؟

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
بعد ۹ سال همچنان هم گل میخره هم کادو بدون مناسبت اگر نمیان بگید چرا پز میدی  اسی  خودش سوا ...

خوش بحالت💔

الان شما اینارو میگین من احساس میکنم شوهرم اصلا منو دوس نداره

وا دیونه ای عزیزم قشنگ نبود اون روزهای من واقعا بیمار شدم الان سال هاست نمیخره با زبونم میگم دوست دارم بخر نمیخره.

خواهر من بخدا گرونی ارزش نداره شوهرت دوست داره با گل نیست بخدا مردی میشناسم گل میخوره پول میده ولی هزار تا کثافت کاری می‌کنه گلم همسرت دوست داره تو هم دوسش داشته باش 

ب قران بقیش هم خوب نیست  کلا خرید خونه رو خودش میکنه،ب منم ماهیانه میده ،مثلا میگم ۱ کیلو گوجه ...

وآی دختر چه چیزا رو برا خودت غصه کردی قدرشا بدون که خسیس نیست بعدم زحمت تو کمتر میشه

مثلا هروقت گوجه میخوای بنویس لطفا دوکیلو گوجه یک کیلو خیار بخرید 

یه چیز دیگم بهت بگم همیسه سرحال و خندان برو استقبالش بگو چه کیف میکنم هرشب دست پر میای خونه چقدر قشنگ وقتی میبینم اینقدر مسولیت پذیری و نمیخوای من اذیت بشم برا خرید خیلی خوشحال میشم

یه مدت این مدل رفتار کن هم خودت اروم میشی هم سوهرت تغییر میکنه گاهی براش تعریف کن امروز تو بازتر دیدم خانمه بنده خدا کلی خرت و پرت دستش بود گفتم خدایا شکرت که شوهر من خودش همه چی میخره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)