2777
2789
عنوان

باردارم..شوهرم خیلی ناراحتم میکنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2974 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از اموزش هات😅

💚💚 خودت هم کتاب بخون خیلی چیزا و رفتار های درست میفهمی . کتاب های روان شناسی و سیاست ها زنونه و ریز بخون قشنگ کم کم این مشکلاتت حل میشه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
کتابی چیزی مدنظرت بود ممنون میشم پیشنهاد بدی

چهار اثر فلورانس کتاب روانشناسیه 

کتاب زنان زیرک و.. 

تو کانال های کتاب تلگرام عضو شو خلاصه خاش بخون بعضیاش حتی معروف نیست ولی خیلی کمکت می‌کنه . من یهو کتاب چگونه با آرامش و بدون نگرانی زندگی کنیم از جوب استین رو خوندم کتاب کوتاه ولی واقعا مفیدی بود . و تاثیرش گذاشت . ربط به سیاست نداره  ولی رو آرامشم تاثیر گذاشت . این چیزا هم میتونی بخونی آرامش زندگیتو بیشتر کنی

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اولیشه 

چقد عجیبه که بی اهمیته 

شاید راضی نبوده واسه بچه دار شدن 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
چقد عجیبه که بی اهمیته  شاید راضی نبوده واسه بچه دار شدن

بیشتر بلد نیست..شایدم چون هنوز تغییر نکردم فک میکنه همه چی مثل قبله

مثلا یبار تو شوخی هولم داد نزدیک بود بخورم زمین اصلا نمیفهمه این کار خطرناکه