2777
2789
عنوان

امشب قراره مادرشوهرم و ببینم چجوری رفتار کنم ؟ گلایه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 61 پست
فقط مادر شوهر تو اینجور نیس باورکن اکثرا همین هستن منم جایی نباشم یکی بپرسه مادرشوهرم میگه مثلا مریض ...

من میخوام یه بار بگم البته دیروز بهش گفتم البته یه بار تو فرصت مناسب براش توضیع میدم نه بل دعوا با لحن خوب

بچه ها اعلانم چرا نمیاد وای

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر چی

سر دروغ مادربزرگم .مامانمینا زیاد حقیقت را عوض میکنند با تصورات و احساسات خودشان. .حرف تو حرف درست کردند.هی هم کش دادند.از یک طرف مادربزرگم کوتاه نیامد از یک طرف زنداییم ....چقدر اینا خوب و نمونه عروس و مادرشوهر عالی بودند سی سال تمام بدون دعوا . .چشم خوردند.خدا شاهده سر یک کلمه و یک حرف زندگیشان از هم پاشید .دایی ام در عرض یک سال مرد .از ان موقع زنداییم باز پیش مادربزرگمه .ولی همش ناراحته.هم مادربزرگم .هر حرفی نمیشه زد و گفته شد کشش نده.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

چرا ما عروس ها اینجوریم؟  بنده خدا مادر شوهر دعوت میکنه یه حرفی توش هست که هرشب مهمون دارن توقع دارن بریم و این حرفا اگه دعوت نکنه میگیم همه بودن مهمونی داشته منو دعوت نکرده منو کوچیک کرده کم اوردم دورهم خوش بودن همه دعوت بودن بمن نگفتن نمونه ش خود من . واقعا چرااااا؟ 😐😀

سر دروغ مادربزرگم .مامانمینا زیاد حقیقت را عوض میکنند با تصورات و احساسات خودشان. .حرف تو حرف درست ک ...

وقتی میگن دنیا دوروزه ارزش ناراحت بودن و ناراحت کردن بقیه رو نداره و از ادم یه خوبی میمونه یع بدی دقیقا همینه هیچی مث خوبی کردن خوب بودن نداره

شما دیگه کش نده 

کسی ام چیزی گفت بگو دلتنگ خانواده ام بودم و صلاح رو اینطور دیدم و تمام 

دیگه جواب نده

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
نه عزیزم من نگفتم گفتم کار بیجایی انجام بدن،من منظورم اینه نباید اینقد میرفت که توقع بیجا پیش بیاره ...

ببخشید عزیزم من ندیدم گفته بود پنج شب رفتم بد متوجه منظورتون شدم کاملا درست میگین معذرت میخام زود قضاوت کردم 

چرا ما عروس ها اینجوریم؟  بنده خدا مادر شوهر دعوت میکنه یه حرفی توش هست که هرشب مهمون دارن توقع ...

دقیقا همینه.

منم پیش اومده.

چون رو رفتار مادرشوهر حساسیم

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

ب نظرم جلو مهموناش بگو رفتم ب خونوادم سر زدم تولدی در کار نبود

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️