2777
2789
عنوان

خرج کافه رفتنتون چقدر در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 101 پست
اع جدی . من ۱۸ خوبه امیدوار شدم😀😘

تا ۲۰ سال دیگم که نری جا داری🤣🤣🤣

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اره منم اکثرا تو خونه درست میکنم کیک و اسموکی و شیک و اسپرسو و همه چیز فقط واسه بستنی اونم شاید سالی ...

آره دیگه وقتی بلدیم بریم بیخودی چنبرابر پول بدیم بیخیالش

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ۲۰ سال دیگم که نری جا داری🤣🤣🤣

همین😂😂

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
شاید راضی نباشه،چرا پولشو نمیدین؟

😆😆مستاجره مفت نشسته با دو تا قهوه کرایه اش حساب میکنه والا خوش خوشانش کاش همه صاحب خونه ها مثل اینا منصف بودند

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من حتی رستورانم دوس ندارم، ترجیح میدم بریم فضای سبز غذا بخوریم🤦‍♀️

دقیقا منم ، کلا شخصیتم اینجوریه راحت نیستم تو همچین فضاهایی ، ترجیحم فضای بازه بدون محدودیت ، البته واقعا هزینه هاشم معقولانه نیست ولی چون مسلما همه مثل من نیستن گاهی وقتا برا تنوع

شاید راضی نباشه،چرا پولشو نمیدین؟

خودش پول نمیگیره بعدم ده برابر پول کافه روبابت اجاره های عقب افتاده به پدرم بدهکاره یه چیزی دستی هم بهش بدیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من از جو کافه و رستوران و فست فود خوشم نمیاد 😶 بنظرم مسخره اس ادم بره بشینه ، خب ادم خونه خودش بشینه یه فضای سبز بهتر از اینکه تو کافه بشینه که همه هم نگاهش میکنن . با احترام به کافه گردا😶😶

من از جو کافه و رستوران و فست فود خوشم نمیاد 😶 بنظرم مسخره اس ادم بره بشینه ، خب ادم خونه خودش بشین ...

یه بار با دوستام رفتیم فست فود همبرگر گرفتیم هیچ وقت یادم نمیره موقع برگشت دو تا پسر بی شعور اومدن به دوستم که تپله گفتند خانم خانم بیا کاغذ همبرت نخوردی 

چقدر دوستم گریه کرد طفلکی 

چه بی‌شعور بودن، ولی ببخشید یهو خندم گرفت🙃

نه خیلی جو سنگین بود دوستم واقعا خوشگله ولی تپلی ارثی دارند خانوادگی دست خودش نیست هرچقدرم نخوره همیشه چاقه گناه داشت 

بستگی داره چند نفر باشیم یکی دو نفر باشیم ۱۰۰ ۲۰۰ تومن اوکیه زیاد تر باشیم تا ۱ تومن ممکنه بره.

و البته بستگی داره چی بخوایم بخوریم...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش