2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
نه به خواسته ی همسرش احترام گذاشته و نشون میده من اینقدری بهت اعتماد دارم که متوجه بشم با یه تار مو ...

همین حرف و دقیقا همسرش بهش میزنه که به خواسته من احترام بذار

درواقع تفکرات و اعتقادات هر کس سخت عوض میشه

اولش قبول کرده سرد شدن معنی نمیده

خب ازدواج اگه تو سن درست و با آدم درست و مناسب خودتون باشه خیلیم خوبه ولی حالا واقعا دستاورد نیست ک ...

ماشالله طلاق گرفتنم واسشون راحته. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا کلا یه خوی غیرتی بودن دارن. مخصوصا دهه های 60 و 50 خیلی حساسن. حالا خودت و ناراحت نکن بهش بگو ج ...

ولی ما جفتمون ۷۰ هستیم همه اینا ب کنار اخلاق ندارع هیچکس باهاش نمیسازه عصبیه سر همه داد میزنع 

خب توهم دست کمی از شوهرم نداری حتی نفهمیدی من چی میگم فقط قضاوت کرذی

دقیقا وقتی سطح فکر زنان جامعه اینه دیگه چه توقعی از مردان داریم؟ 

رسما خوشحالن که اختیارشان دست یکی دیگه هست 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
زندگیت رو با طرز فکر جامعه تنظیم میکنی؟ اومدیم و زمانی رسید طرز فکر جامعه این شد ملت زنهاشون رو بکشن ...

طرز فکر ادما با گذشت زمان اول میشه چرا نمیخواین متوجه بشین؟ دلش نخواسته موهاش داخل روسری باشه دلش نخواسته چادر سر کنه دیگه دلش میخواد به خودش برسه این چه مشکلی داره؟ مگه اسیرن دخترامون؟ مگه زندانین؟ حق دخترونگی کردن ندارن؟ حق ازادی ندارن؟ فکر شما بسته هستش

19 سالم بود با چنین ادم سمی ای ازدواج کردم

هر بار میرفتیم بیرون قشنگ بالای دویست بار میگفت موهاتو بکن تو سرت پایین باشه شاید باورت نشه حتی نگاه کردن از پنجره بغل ماشینم جرم بود درصورتی ک من حجابمم عالی بود بعد دو سال و نیم عقد، سه سال علاف دادگاه بودم ب زور و بدون حمایت کسی جدا شدم شاغل شدم ارشد خوندم و الان کیف میکنم متاسفانه باید بگم مشاور و ...هم کارساز نیس علی الخصوص شهرای کوچیک چون قانونا و از دید جامعه زن جنس دومی هس ک باید برده مرد باشه معتقدن ی تیک روسریه دیگ بکش جلو

هیچ کسی حق دخالت و امرونهی ب کسی رو نداره 

اگر مرد خوبیه  به خاطر جوگیری این روزای جامعه که مردم دارن بی حجاب میگردن زندگیت رو خراب نکن

اتفاقا جدیدا اینقدر حال میکنم میرم بیرون همه خوشگل شدن جوگیری نمیبینم الان عادی شده

(خودم نیمه محجبه هستم البته)

طرز فکر ادما با گذشت زمان اول میشه چرا نمیخواین متوجه بشین؟ دلش نخواسته موهاش داخل روسری باشه دلش نخ ...

فقط بحث روسری نیس هر چی میشه میگ تو زنی نمیخاد فلان کارو بکنی ینی چی زنم اسیر ک نیستم چرا خودتو صاحب من می‌دونی 

ولی ما جفتمون ۷۰ هستیم همه اینا ب کنار اخلاق ندارع هیچکس باهاش نمیسازه عصبیه سر همه داد میزنع 

خب باید بفهمی ریشه مشکل از کجاست شاید به توجه نیاز داره. اگه مشکلتون حل نشد دیگه باید برین پیش روانشناس کمکتون می‌کنه. 

19 سالم بود با چنین ادم سمی ای ازدواج کردم هر بار میرفتیم بیرون قشنگ بالای دویست بار میگفت موهاتو ب ...

چقدر دیدن همچین زنانی به آدم حس خوب میده. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی چون لایقش هستی 

متاسفانه توی جامعه ای هستیم که خیلی از زنان از این جنس دوم بودن لذت میبرن و این واقعا کار رو برای بقیه زنان جامعه هم سخت‌تر می‌کنه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!